Την Παρασκευή στις 8 στην πλατεία της Σπλάντζιας – Θα χαιρετήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων κι επικεφαλής της κίνησης Σεραφείμ Ρίζος 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση –  κάλεσμα η “Ανταρσία στα Χανιά”

“Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, κλείνουμε τον προεκλογικό αγώνα με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μας και με κρητικό γλέντι στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Μέσα σε μια περίοδο που όλοι εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι, αλλά με γνωστές πολιτικές εξαρτήσεις, μέσα σε μια περίοδο που διάφοροι προσπάθησαν να υποτιμήσουν επιχειρώντας ένα ανούσιο διαχωρισμό των κεντρικών πολιτικών θεμάτων και επιλογών από τα τοπικά ζητήματα. Μέσα σε μια περίοδο που όλοι ευαγγελίζονται ότι έχουν… πρόγραμμα, το οποίο αποδέχεται κι ενισχύει τους μνημονιακούς περιορισμούς του Κλεισθένη, εμείς ανοίξαμε όλα τα κρίσιμα ζητήματα: της έλλειψης του κοινωνικού μισθού, της γυναικείας καταπίεσης, του ρατσισμού, διεκδικώντας ότι μόνο μέσα από τους αγώνες της εργατικής τάξης θα έρθουν οι αναγκαίες αλλαγές τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας, όσο και στα ζητήματα της οικονομικής εξαθλίωσης και της φτώχειας.

Με αυτό το πνεύμα σας καλούμε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της “Ανταρσία στα Χανιά” και στο κρητικό γλέντι που θα ακολουθήσει και το οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24/5 και στις 8μμ στην Πλατεία της Σπλάντζιας.

Θα παίξουν οι μουσικοί Λευτέρης Παναγιωτάκης (βιολί), Κυριάκος Μπερτάκης (λαούτο) ενώ θα χαιρετήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων κι επικεφαλής της κίνησης Σεραφείμ Ρίζος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook