Στον χώρο της ΒΙΠΕ και τον χώρο όπου λειτουργεί η λαχαναγορά και η ιχθυαγορά με τη νέα της μορφή «Κεντρική Αγορά Ηρακλείου»,  βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης.

Ο Πέτρος Ινιωτάκης, συνοδευόταν, από υποψήφιους και μέλη της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας».

Η επίσκεψη αυτή είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για τον κ. Ινιωτάκη, αφού αυτός είχε πρωτοστατήσει, υλοποιώντας ένα αίτημα δεκαετιών, στη μεταφορά του χονδρεμπορίου ψαριών από το κέντρο της πόλης της οδό Καρτερού στις εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ.

Ο κ. Ινιωτάκης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους χονδρέμπορους  για το στρατηγικό σχέδιο το οποίο πρότεινε, και πρέπει να υλοποιηθεί, για τη δημιουργία μιας μεγάλης αγοράς τροφίμων από εμπόρους του Ηρακλείου. Η αγορά τροφίμων θα είναι το τοπικό δίκτυο των εμπόρων μας που θα ανταποκρίνεται στον σκληρό ανταγωνισμό των μεγάλων πολυεθνικών αλυσίδων τροφίμων.

Επίσης, ο κ. Ινιωτάκης επισκέφθηκε το Αμαξοστάσιο και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου όπου συνομίλησε με εργαζόμενους για την αντιμετώπιση των διαχρονικών προβλημάτων που σχετίζονται με την εικόνα της πόλης μας και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook