Η Ανυπόταχτη Κρήτη - Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει κεντρική πολιτική εκδήλωση στην πλατεία της Άνω Σπλάντζιας (στη συμβολή Δασκαλογιάννη-Επισκόπου Νικηφόρου) την Τετάρτη 22/5/19 στις 8μ.μ. 

"Κεντρικός ομιλητής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πιαγκαλάκης, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του περιφερειακού σχήματος, θέσεις που δεν αφορούν τόσο τις περιφερειακές εκλογές όσο τους αγώνες του αύριο, για την ανατροπή της επίθεσης, για να μπουν οι λαϊκές ανάγκες σφήνα στα σχέδια τους. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από υποψήφια μέλη της κίνησης.

Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης όπου θα φάμε, θα πιούμε και θα γλεντήσουμε συλλογικά. Σε μια προσπάθεια οικειοποίησης του δημόσιου χώρου, θα γλεντήσουμε στη πλατεία, μακριά από εμπορευματοποιημένα μοντέλα και την κυρίαρχη κουλτούρα που μας επιβάλλουν. 

Οικονομική ενίσχυση που είναι απαραίτητη, καθώς η Ανυπόταχτη Κρήτη δεν δέχεται καμία χορηγία ή επιδότηση από το κράτος ή πολιτικούς φορείς. Δεν έχει και ούτε θα αποκτήσει σχέση με μεγαλοεπιχειρηματίες του νησιού, που ενισχύουν τους αυλοκόλακες τους, για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα τους. Στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τα μέλη και τους φίλους της, ενάντια σε όλους και σε όλα. Η προσπάθεια της Ανυπόταχτης Κρήτης να διακινήσει το υλικό της από άκρη σε άκρη του νησιού, είναι ιδιαίτερα δαπανηρή."