Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει πεζοπορία για τα μέλη του, την  Κυριακή 26 Μαΐου, στην οροσειρά της Δίκτης, σε μια απαιτητική διαδρομή, που πρώτη φορά ακολουθεί η ομάδα μας.

Η πεζοπορία ξεκινάει από τις Τάπες και συνεχίζουμε προς Κούτελο, ανάβαση στην κορυφή Τσίβης (υψόμετρο 1664μ), Αλόιδα, πηγή Κυνηγού. Επιστροφή από τη ‘βάγγα’ του νερού, που ανοίχτηκε το 1932 και από την οποία υδρομαστεύονται οι πηγές Χιλιάς, Κηνυγού και Χαλασάς.

Η πεζοπορία είναι δύσκολη και απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση. Υψομετρική διαφορά 1200μ. – βαθμός δυσκολίας 3. Η απόσταση προβλέπεται να διανυθεί σε 8 ώρες και οι συμμετέχοντες πρέπει να φροντίσουν να ψηφίσουν πριν την αναχώρηση της ομάδας.

Απαιτούμενα: εμπειρία, ορειβατικές μπότες, καπέλο, λάδι προστασίας από τον ήλιο, μπαστούνια, νερό (υπάρχει άφθονο στις πηγές που θα περάσουμε) και σακίδιο με σνακ και τα προσωπικά απαραίτητα.

Συμμετοχή μόνο κατόπιν επικοινωνίας με τον αρχηγό Παν. Ευδαίμων στο τηλέφωνο 6979687576  μέχρι Σάββατο μεσημέρι 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook