Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και κάθε προσπάθεια που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη, επιχειρώντας παράλληλα την διασύνδεση τους με την τουριστική βιομηχανία. 

Στα πλαίσια αυτά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης βρέθηκε στους ιππικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Ο κ. Βαμιεδάκης μάλιστα βράβευσε τους νικητές των αγώνων, μαζί με τον πρόεδρο της ΈΑΣΗ Μανώλη Στρατάκη, δηλώνοντας στο περιθώριο της απονομής των μεταλλίων πως στόχος της Περιφέρειας Κρήτης είναι η ουσιαστική στήριξη κάθε μορφής αθλητισμού, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο ιππικός αθλητισμός, ο οποίος γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση ειδικά τα τελευταία χρόνια.

«Μέσα από το σχέδιο που έχει εκπονηθεί και τις δράσεις που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια, αφενός συνεργαζόμαστε με όλους τους τοπικούς φορείς, τους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία, αφετέρου με στοχευμένες κινήσεις στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι ενώ ενισχύουμε τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού που συνδέονται άμεσα με τον αθλητισμό», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Βαμιεδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook