Το δημοφιλές Κ-Pop γυναικείο συγκρότημα έδωσε ένα ξεχωριστό σόου

Σαν σήμερα, πριν δύο χρόνια, 22 Μαΐου 2017, ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβα έξω από τη «Manchester Arena», όπου εκείνη τη στιγμή έδινε μεγάλη συναυλία η Αριάνα Γρκάντε. Από την επίθεση αυτή έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά.

Χθες, παραμονή της επετείου από το θλιβερό αυτό περιστατικό, το κορυφαίο γυναικείο συγκρότημα της K-Pop, BLACKPINK, ξεκίνησε την περιοδεία του με μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη παράσταση, στον χώρο που έγινε το μακελειό.  Το γυναικείο γκρουπ απέδωσε φόρο τιμής στα θύματα και τους επιζώντες, στέλνοντας την «αγάπη και τις προσευχές» τους σε όλους.

Μάλιστα, σε μία γιγαντοοθόνη πίσω από τη σκηνή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε που ήσαστε μαζί μας απόψε. Είναι τιμή μας να παίζουμε εδώ στο Μάντσεστερ, ειδικά αυτή τη μέρα. Στέλνουμε την αγάπη και τις προσευχές μας στους φίλους και τις οικογένειες που αγωνίστηκαν μέσα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν. Είμαστε εδώ για εσάς». Και συνέχισαν με το hashtag, «One Love Manchester».

Το δημοφιλές γκρουπ -που αποτελείται από τις Jisoo, Jennie, Rose και Lisa- άλλαξε επίσης τους στίχους ορισμένων τραγουδιών σε ένδειξη σεβασμού. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αντί της φράσης «ανατινάξουν» στο τραγούδι Whistle, τραγούδησαν «λάμψουν». Ομοίως, το συγκρότημα άλλαξε και τη χορογραφία για το τραγούδι τους «Kill This Love».

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2016 και από τότε σταθερά ανεβαίνει στην προτίμηση των νέων, με το μοναδικό Ddu-Du Ddu-Du, να κερδίζει πάνω από 800 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.  Εκτός αυτού, είναι το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που βρίσκεται στην κορυφή του αμερικανικού iTunes Singles Chart μετά από τις Destiny’s Child.

Εκτός από τη χθεσινή συναυλία, το γκρουπ θα εμφανιστεί στο The SSE Arena, Wembley απόψε (Τετάρτη) στο Λονδίνο, προτού συνεχίσει την περιοδεία του στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook