Σε ένα παιχνίδι όπου έσπασαν… καρδιές ο ΟΦΗ στο 90+6′ πήρε “φιλί-ζωής” με φάουλ του Ναμπί, παραμένοντας στη Super League μετά το 3-2 επί του Πλατανιά, που “έκλεψε” τις εντυπώσεις.

Η χανιώτικη ομάδα δε φοβήθηκε τον μεγάλο της αντίπαλο και μάλιστα βρέθηκε αγκαλιά με την επιστροφή της στη Super League, με το γκολ του Παπανικολάου στο 90+1′. Ομως με το φάουλ του Ναμπί ο ΟΦΗ παρέμεινε στην κατηγορία. 

Στο 11′ με πέναλτι-ανακάλυψη του Κομίνη για μαρκάρισμα που δεν έγινε στον Σασί ο Νέιρα άνοιξε το σκορ, με τον Πλατανιά να ισοφαρίζει στο 42′ με τον Τσαμούρη. 

Στο 69′ ο Γιακουμάκης πέτυχε το 2-1 και αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς με δεύτερη κίτρινη επειδή έβγαλε τη φανέλα του. Αποβολή είχε και ο Πλατανιάς στο 75′ με δεύτερη κίτρινη στον Μιγκέλ για απώθηση στον Παπάζογλου.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (59′ Ναμπί), Βαζ, Νέιρα (59′ Ντίνας), Σασί (46′ Γιακουμάκης).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης (77′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Στ. Ποζατζίδης (73′ Λουκίνας), Μποσέτι (88′ Γκατσολάρι), Καραγκούνης, Παπανικολάου, Νίλι, Μιγκέλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook