Σε ένα παιχνίδι όπου έσπασαν... καρδιές ο ΟΦΗ στο 90+6' πήρε "φιλί-ζωής" με φάουλ του Ναμπί, παραμένοντας στη Super League μετά το 3-2 επί του Πλατανιά, που "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Η χανιώτικη ομάδα δε φοβήθηκε τον μεγάλο της αντίπαλο και μάλιστα βρέθηκε αγκαλιά με την επιστροφή της στη Super League, με το γκολ του Παπανικολάου στο 90+1'. Ομως με το φάουλ του Ναμπί ο ΟΦΗ παρέμεινε στην κατηγορία. 

Στο 11' με πέναλτι-ανακάλυψη του Κομίνη για μαρκάρισμα που δεν έγινε στον Σασί ο Νέιρα άνοιξε το σκορ, με τον Πλατανιά να ισοφαρίζει στο 42' με τον Τσαμούρη. 

Στο 69' ο Γιακουμάκης πέτυχε το 2-1 και αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς με δεύτερη κίτρινη επειδή έβγαλε τη φανέλα του. Αποβολή είχε και ο Πλατανιάς στο 75' με δεύτερη κίτρινη στον Μιγκέλ για απώθηση στον Παπάζογλου.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (59' Ναμπί), Βαζ, Νέιρα (59' Ντίνας), Σασί (46' Γιακουμάκης).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ρουσσάκης (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Στ. Ποζατζίδης (73' Λουκίνας), Μποσέτι (88' Γκατσολάρι), Καραγκούνης, Παπανικολάου, Νίλι, Μιγκέλ.