Αιχμηρή ανακοίνωση χωρίς περιστροφές και με “ξεκαθαρίσματα” του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη

Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του Σταύρου Αρναουτάκη που προέρχονται από τον χώρο του Κινήματος Αλλαγής καταδικάζοντας έτσι τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο, απευθύνει το ΚΙΔΗΣΟ Χανίων.

Σε μια ανακοίνωση χωρίς περιστροφές, η Ν.Ε. του κινήματος μιλά έξω από τα δόντια αφήνοντας αρκετές αιχμές για τη συνεργασία του κ. Αρναουτάκη με το ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον “θύμα εξαπάτησης και άγριας εκμετάλλευσης” από το κυβερνών κόμμα του πολίτες, διαχωρίζοντας τη θέση του, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Σ. Αρναουτάκη ψηφίζοντας ωστόσο μόνο τους υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο του Κινήματος Αλλαγής με αυτοδιοικητική διαδρομή στα δρώμενα της Περιφέρειας, απομονώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επιβίωση των στελεχών του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ για τον συνδυασμό “Κρήτη, η ζωή μας” του Σταύρου Αρναουτάκη

“Βαδίζοντας προς την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, μπορούμε εύκολα πλέον να διαπιστώσουμε την προχειρότητα και τις σκοπιμότητες που εκφράζει ο “Κλεισθένης”. Ένα νομοσχέδιο που δημιουργεί έλλειμμα δημοκρατίας και αναδεικνύει τον εκβιασμό και την συναλλαγή, κάτι που βεβαίως εκφράζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, πρέπει να δοθεί η μάχη για την στρατηγική ήττα της κυβέρνησης .

Σε επίπεδο Περιφέρειας  Κρήτης, η συνεργασία του περιφερειάρχη Κρήτης και εκ νέου υποψηφίου Σταύρου Αρναουτάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε εσφαλμένες εντυπώσεις και σηματοδότηση. Ο κος Αρναουτάκης όταν εξήγγειλε την εκ νέου κάθοδό του, αναφέρθηκε στον συνδυασμό  του ως “Εθνική Κρήτης”, προσπαθώντας να τονίσει τον υπερκομματικό και αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του και πολύ σωστά έκανε. Πράγματι ένα αυτοδιοικητικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο πρέπει να εκφράζει όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού προοδευτικού τόξου και δεν πρέπει να αμαυρώνεται από κομματικούς εντολοδόχους. Δυστυχώς, ο κος. Αρναουτάκης, στην προσπάθεια του να διευρύνει πολιτικά και κοινωνικά το ψηφοδέλτιό του συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο εξαπατήθηκε και υπήρξε θύμα άγριας εκμετάλλευσης. Βρέθηκε να είναι κομμάτι της “Προοδευτικής Συμμαχίας” του κου. Τσίπρα, μαζί με τους υπόλοιπους “Τσιριμώκους”, Ξενογιαννακοπούλου, Τόλκα, Μωραϊτη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση κ.λ.π., να αποτελεί μέρος του προεκλογικού αγώνα του πρωθυπουργού, να εργαλειοποιηθεί ως περιφερόμενος εγκαινιαστής ημιτελών έργων και του επιβλήθηκαν ως υποψήφιοι αμιγώς κομματικά και οργανωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που διαστρέβλωσαν το δημοκρατικό ήθος του ψηφοδελτίου του και το μετουσίωσαν σε κομματική επιλογή.

Στο ψηφοδέλτιο του κου. Αρναουτάκη συμμετέχουν πλέον άνθρωποι που δίχασαν τις τοπικές κοινωνίες λειτουργώντας ως  κομισάριοι του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τους υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο του Κινήματος Αλλαγής και να εκμεταλλευτούν την πετυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή τους.

Μετά την δημόσια δήλωση του κου Αρναουτάκη ότι στην περιφερειακή ενότητα Χανίων οι αντιπεριφερειάρχες θα προέρχονται από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο του Κινήματος Αλλαγής, ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, “Κρήτη, η ζωή μας” ψηφίζοντας τους υποψήφιους που προέρχονται από τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο του Κινήματος Αλλαγής και έχουν αποδεδειγμένη πετυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή στα δρώμενα της Περιφέρειας Κρήτης, απομονώνοντας και καταδικάζοντας τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική επιβίωση των στελεχών του

Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook