Νέο επεισόδιο δημιούργησε μέσα τις φυλακές Γρεβενών ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Αυτή τη φορά απείλησε με σπασμένα γυαλιά να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το STAR.

Το νέο σοβαρό επεισόδιο με τον Ροδίτη κατηγορούμενο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (18/5). Ξαφνικά βγήκε εκτός ελέγχου, έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω» του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών. Αμέσως σήμανε συναγερμός προκειμένου ο κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη να ηρεμήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι το τρίτο κατά σειρά τους τελευταίους τρεις μήνες. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο, στέρηση εργασίας ενός έτους. Παράλληλα  εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές να διωχθεί και ποινικά καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

Τόσο για τον Ροδίτη όσο και για τον Αλβανό έχει ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη από την ανακρίτρια Ρόδου. Το συμπέρασμα των γιατρών φωτίζει αρκετά σημεία της υπόθεσης  σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR. Μένει τώρα η υπόθεση να κλείσει από πλευράς ανάκρισης για να ορισθεί πότε και πού θα γίνει η δίκη των δυο νεαρών για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook