Τόσα στοίχισαν οι πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει ο βραζιλιάνος Ken

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία ξόδεψε 1 εκατ. δολάρια για να πετύχει το look «ανθρώπινης κούκλας», την ίδια την τελειότητα, όπως λέει.

Τέλεια δόντια, τέλειο σώμα, τέλειο πρόσωπο, τέλεια μάτια, σαν τον φίλο της Barbie, τον Ken δηλαδή, μόνο που είναι όλα ψεύτικα.

Αυτός είναι ο ιδιαίτερος Mauricio Galdi, ο οποίος είναι ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας προσφάτως: «Είχα πάντα τον Ken ως έμπνευση. Πάντα τον θεωρούσα τέλειο και έπρεπε να του μοιάσω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ο 30χρονος εξομολογείται πως θεωρούσε άσχημο τον παλιό εαυτό του, γι’ αυτό και ξεκίνησε τις πλαστικές από την τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Ήθελε να γίνει ηθοποιός και υπέθετε πως η ομορφιά θα ήταν το μεγάλο διαβατήριο.

Έκτοτε ακολούθησαν οκάδες πλαστικές στη μύτη, τα χέρια, το στέρνο, τους γλουτούς, ακόμα και σε επικίνδυνη επέμβαση για να αποκτήσει αυτό το μόνιμο μπλε χρώμα στα μάτια υποβλήθηκε.

Ό,τι χρήματα έβγαζε, τα έδινε για την επόμενη πλαστική. Πλέον έχει 11 μεγάλες πλαστικές και αναρίθμητες μικρότερες κοσμητικές επεμβάσεις να επιδείξει, διαγράφοντας μια πορεία 10 ετών με το νυστέρι.

«Κάποιος που θέλει να αλλάζει συνέχεια ίσως δεν είναι και πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό του», λέει η ανήσυχη μητέρα του Valeria Galdi που δεν τα πολυκαταλαβαίνει όλα αυτά.

«Ζω από την εμφάνισή μου», λέει αυτός, έχοντας να επιδείξει τηλεοπτικές και διαφημιστικές δουλειές, αλλά και μια τεράστια βάση ακολούθων. Και δεν σκοπεύει να σταματήσει τις επεμβάσεις, καθώς όλο και κάτι υπάρχει να βελτιώσεις…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook