Μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά μέσω των social media ο Γιώργος Γιακουμάκης ζήτησε συγνώμη από τη χανιώτικη ομάδα για τον τρόπο που πανηγύρισε.

Οπως αναφέρει δεν τίθεται θέμα έλλειψης σεβασμούς προς την πρώην ομάδα του, καθώς πριν τα μπαράζ είχε στο μυαλό του αν σκοράρει να μην πανηγυρίσει. Ομως πάνω στην τεράστια πίεση του αγώνα αντέδρασε – όπως ο ίδιος αναφέρει – ανόητα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: Μετά από ένα παιχνίδι με τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων και επίτευξης του στόχου μας θα ήθελα να ζητήσω δύο μεγάλες συγγνώμες! Η πρώτη είναι στην ομάδα μου διότι έπειτα από μεγάλη απερισκεψία μου την άφησα με 10 παίχτες! Ευτυχώς όμως δεν μας κόστισε! Η δεύτερη βέβαια συγνώμη είναι στον Πλατανιά καθώς δεν έπρεπε να πανηγυρίσω τόσο έντονα! Δεν τίθεται θέμα σεβασμού σε καμία περίπτωση καθώς πριν την έναρξη των μπαράζ είχα στο μυαλό μου όταν σκοράρω να μην πανηγυρίσω!!! Δυστυχώς πάνω στην τεράστια πίεση του αγώνα αντέδρασα ανόητα και αυτό δεν με αντιπροσωπεύει.! Πέρασα 5 όμορφα χρόνια στον Πλατανιά και γνωρίζω σε τι εκτίμηση με είχατε! Με τον ίδιο τρόπο σας εκτιμώ και εγώ και σας σέβομαι! Συγνώμη και πάλι.! 

Η δημοσίευση συνοδεύεται από μία φωτογραφία, όπου αναφέρονται σε αυτήν: Εύκολα σε κρίνουν, δύσκολα σε νιώθουν

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook