Ο πατέρας της 24χρονης Ερατούς μιλά στο protothema.gr και εξηγεί ότι έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από έναν φίλο της κόρης της, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί, με έναν 25χρονο να σκοτώνει με καραμπίνα την 24χρονη εν διαστάσει γυναίκα του. 

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος ζήλευε την εν διαστάσει σύζυγό του κι όταν έγινε το συμβάν το κοριτσάκι κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο πατέρας της 24χρονης Ερατούς μιλά στο protothema.gr και εξηγεί ότι έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από έναν φίλο της κόρης της.

«Μιλούσε με έναν φίλο της στο τηλέφωνο όπου εκείνος άκουσε τον πυροβολισμό από το τηλέφωνο και μας πήρε και μας ενημέρωσε για την Ερατώ. Όταν πήγα εγώ στο σπίτι της κατά τις τρεις τα ξημερώματα , οι αστυνομικοί δεν με άφησαν να μπω μέσα να την δω. Ήταν ήδη αργά . Έμενε μόνη της η κόρη μου μαζί με το κοριτσάκι της».

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον 25χρονο να σκοτώσει με καραμπίνα την 24χρονη πρώην γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ οι καυγάδες τους ήταν συχνοί.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 24χρονης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ερατώ δεν ζει πια, αλλά και οι γονείς του 25χρονου συζυγοκτόνου που δεν περίμεναν ποτέ ότι ο γιος τους θα σκότωνε τη γυναίκα του και θα άφηνε ορφανή την κορούλα του. 

Παρατηρώντας κανείς την σελίδα της άτυχης κοπέλας στο Facebook θα διαπιστώσει μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτούσε πόσο πολύ λάτρευε την κόρη της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook