Συνεργασία για την ενίσχυση των καταναλωτών ήταν το κύριο θέμα συζήτησης κατά την συνάντηση του Δημήτρη Ξενάκη, καθηγητή Πανεπιστημίου Κρήτης και υποψηφιου Περιφερειακού Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του κ.Σταύρου Αρναουτάκη, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νίκο Τζανάκη, καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πνευμονολογιας, την Τρίτη 21 Μαϊου.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, ο κ. Δημήτρης Ξενάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα  και τις ανάγκες των καταναλωτών της Κρήτης. Στη συνέχεια, συζητησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας της Ένωσης με την Περιφέρεια Κρήτης στο άμεσο μέλλον.
 
Επιπλέον, ο κ. Ξενάκης, ως ειδήμων στην αναζήτηση χρηματοδοτική εργαλειων και την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δήλωσε ως προτεραιότητα την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης με την Περιφέρεια για την διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Στόχος, η ενίσχυση της Ένωσης Καταναλωτών της Περιφέρειας Κρήτης για την  αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και η αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας όπως τα κόκκινα δάνεια και η αντιμετώπιση της φτώχειας μέσω προγραμμάτων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook