Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με την τελευταία συγκέντρωση της σεζόν να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μοναχή Ελιά.

Μία νέα σελίδα θα γυρίσει από τη νέα σεζόν η ομάδα, αφού όπως έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή της στη Super League 2 θα είναι με την ονομασία Χανιά. 

Η τελευταία συγκέντρωση είχε πλούσιο φαγοπότι αλλά και διασκέδαση υπό τους ήχους λύρας, με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο και τον φροντιστή Γιώργο Αποστολάκη να δείχνει το ταλέντο του.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής: 

Το απόγευμα της Πέμπτης (23/05) πραγματοποιήθηκε η τελευταία συγκέντρωση της σεζόν για την ομάδα μας, στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς. 

Αποφορτισμένοι από το άγχος της δύσκολης σεζόν που ολοκληρώθηκε με την “είσοδο” στη νέα κατηγορία, τη Super League 2, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης στο γήπεδο, πριν αρχίσουν οι διακοπές τους. 

Το “μενού” είχε λίγο ποδοβόλεϊ και μπόλικο φαγητό, με τον φροντιστή Αποστόλη Κουνδουράκη σε ρόλο ψήστη. 

Για το φινάλε το πρόγραμμα περιλάμβανε και ζωντανή κρητική μουσική με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο και τον φροντιστή Γιώργο Αποστολάκη να δείχνουν το ταλέντο τους στη λύρα.

Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους, τα καλύτερα έρχονται… 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook