«Υπάρχει παραπληροφόρηση και πολλά πληρωμένα δημοσιεύματα με δήθεν διαρροές και δήθεν δημοσκοπήσεις» – Ανοικτή εκδήλωση στο πάρκο ειρήνης και φιλίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης, με την παράταξη “Μαζί για τα Χανιά της επόμενης ημέρας”, πραγματοποίησε, σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση στο πάρκο ειρήνης και φιλίας στα Χανιά, στη διάρκεια της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη. 

Η κ. Αγγελάκη, όταν ανέβηκε στο βήμα, τόνισε την δικαίωση την οποία νιώθει για την απόφαση που πήρε εκείνη και η ομάδας της, να συμπορευτούν με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη ενώ μίλησε για τις ιδέες και την διάθεση που έχει η παράταξη να αλλάξει την εικόνα των Χανίων και να βελτιώσει την καθημερινότητα τον πολιτών με ουσιαστικές αποφάσεις και παρεμβάσεις. 

Ο κ. Αρχοντάκης, μίλησε για τις δημοσκοπήσεις που γίνονται αναφορικά με τον δήμο Χανίων, τονίζοντας ότι πολλά δημοσιεύματα είναι πληρωμένα και αναληθή. Αναφέρθηκε δε στα έργα που θέλει να πραγματοποιήσει στα Χανιά, σε έναν από τους ομορφότερους τόπους, ώστε να αναπτυχθούν και να βελτιωθεί η ζωή των Χανιωτών. 

Νάνσυ Αγγελάκη: Νιώθω δικαιομένη για την απόφαση της θεσμικής συμπόρευσης με τον Γρηγόρη Αρχοντάκη

“Όλοι μαζί, μια δυνατή ομάδα, με μοναδικό γνώμονα να πάμε τα Χανιά μας μπροστά, πορευόμαστε προς τη νίκη. Έχουμε την επιστημονική κατάρτιση, τη θέληση και την εμπειρία να συμβάλουμε διεξοδικά στη βελτίωση του Δήμου μας. Τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών λύνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και μη.

Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την οικογένεια. Να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες του πολίτη. Με θέσεις εργασίας, με τη δημιουργία παιδικών σταθμών, με τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας και ατόμων με ειδικές ικανότητες αλλά και με πληθώρα δράσεων να στηρίξουμε και να ενεργοποιήσουμε τον κάθε πολίτη χωριστά.

Ήρθε η ώρα να επανασχεδιάσουμε την πόλη, με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και την ενοποίηση των κοινοχρήστων χώρων. Με την πεζοδρόμηση του μεγαλύτερου μέρους της Παλιάς πόλης, την ανάπτυξη περιπατητικών διαδρομών,ποδηλατοδρόμων και τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης σε όλο το εύρος του Δήμου ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν δράσεις για νέους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη των πρώην περιαστικών δήμων. Κάθε ένας απ’ αυτούς έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Συλλογικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Με οδηγό την εμπειρία μας και την βούλησή μας για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, θα συμπορευτούμε όλοι μαζί, μέσα από την συνεργασία και τον διάλογο σε μία πορεία με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Η γνώμη κάθε πολίτη είναι σημαντική. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε. Οφείλουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο Δήμο. Για όλους εμάς που ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε κάθε γωνιά του. Σε όλους τους Χανιώτες χρωστάμε ένα πρωτοπόρο και τεχνολογικά καινοτόμο Δήμο, που θα βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα τους. Είμαι βέβαιη ότι η κοινωνία μας θα μας εμπιστευτεί, δίνοντάς μας την ευκαιρία και την δυνατότητα να παλέψουμε, όλοι μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας”, τόνισε η κ. Αγγελάκη. 

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, υπογράμμισε αυτό που συμβαίνει επιβεβαιώνει αυτό που όλοι ξέρουμε. “Έφτασε η ώρα. Έφτασε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο Δήμος.Έφτασε η ώρα να περάσουμε  τα Χανιά στην Επόμενη Μέρα! Μια καλύτερη μέρα. Όλα τα μηνύματα από όλες τις πλευρές είναι εξαιρετικά. Είμαστε μια ανάσα πριν τον στόχο μας. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε μαζί μας απόψε! Και κυρίως, ευχαριστώ την Ομάδα μας για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα!

Την προσπάθεια να διαμορφώσουμε το Πρόγραμμά  και την Πρότασή μας και να τα μεταφέρουμε  στους συμπολίτες μας! Η προσπάθειά μας είναι ομαδική και η επιτυχία μας ανήκει σε όλους τους Χανιώτες! Σε όλους εσάς αλλά και σε αυτούς που δεν είναι εδώ σήμερα! Σε αυτούς πρέπει να μεταφέρουμε το μήνυμά μας! Λίγες ώρες έμειναν έως τις εκλογές! Οι ώρες αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ολοκλήρωση του αγώνα μας! Πρέπει να κορυφώσουμε την προσπάθειά μας και να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αρχοντάκης. 

Δημοσκοπήσεις και δημοσιεύσεις

Ο κ. Αρχοντάκης έκανε ειδική μνεία στις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται κατά καιρούς για τον δήμο Χανίων, τονίζοντας ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και πολλά πληρωμένα δημοσιεύματα με δήθεν διαρροές και δήθεν δημοσκοπήσεις. “Όλα δείχνουν ότι σε λίγο θα αναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην Επόμενη Μέρα! Μένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και δε σταματάμε τον αγώνα μέχρι την ώρα που κλείνουν οι κάλπες”. 

Τα Χανιά της επόμενης ημέρας

“Βρισκόμαστε στον πολύ όμορφο, αλλά ταυτόχρονα παραμελημένο αυτό χώρο. Ταυτόχρονα, πίσω μας, υψώνεται ένα κομμάτι της Ιστορίας μας. Επίσης παραμελημένο, μετά από την καταστροφή που υπέστη. Επιλέξαμε το χώρο αυτό, γιατί θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα!

Αφενός, ότι στο αστικό περιβάλλον που ζούμε, οι ελεύθεροι χώροι είναι μια παράμετρος  που προσδιορίζει  σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής σ’ ένα Δήμο και αποτελούν μέτρο του πολιτισμού του. Αφετέρου, ότι μέτρο του πολιτισμού ενός Δήμου αποτελεί και η διαφύλαξη και η προβολή των ιστορικών κτιρίων, κομμάτι της διαδρομής μας μέσα στο χρόνο.

Η φιλοσοφία μας για τους ελεύθερους χώρους έγκειται ακριβώς στο γεγονός του δημόσιου χαρακτήρα τους και της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών. Η φιλοσοφία μας για τα Μνημεία Πολιτισμού του Δήμου μας έγκειται στην ανάδειξη  της ιδιαίτερης ταυτότητάς μας, προσφορά γνώσης στους συμπολίτες μας, πόλος έλξης για τους επισκέπτες μας.     

Προτεραιότητα του Συνδυασμού μας, όπως παρουσιάσαμε και πριν μερικές μέρες σ’ αυτόν τον τομέα, είναι να γίνει ένας ουσιαστικός σχεδιασμός σε όλους τους δημόσιους χώρους του Δήμου Χανίων, με έμφαση στη λειτουργικότητα, την αισθητική και τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Δε θέλω να επαναλάβω σήμερα το Πρόγραμμα μας! Το έχουμε κοινοποιήσει με όλους τους τρόπους. Θα πω μόνο αυτό:

Έχουμε συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις, έχουμε την εμπειρία,  τη γνώση και  τη μέθοδο να τις υλοποιήσουμε. Ο τόπος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες. Ομορφιά και ιστορία, μια παλιότερη γενιά  φορτωμένη με μνήμες και περηφάνια και μια νεότερη μορφωμένη και δυναμική. Εμείς,  οι φανατικοί  Χανιώτες  δεν ανεχόμαστε την αίσθηση παρακμής και εγκατάλειψης που συναντάς παντού στην πόλη. Όλοι δυστυχώς  συμφωνούν ότι τα Χανιά  έχουν μείνει πίσω! Σε μια τέτοια πόλη αξίζουν πολλά περισσότερα Εμείς όλοι αξίζουμε περισσότερα! Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Χανίων πρέπει να προχωρήσει ενωμένος με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση! Σε μια επανάσταση του αυτονοήτου και της κοινής λογικής!! Από τα μικρά στα μεγάλα!! Από τα αυτονόητα στο όνειρο! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο! Γιατί αξίζουμε τα καλύτερα! Για μας και τα παιδιά μας”. 

Ο κ. Αρχοντάκης υπογράμμισε ότι η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρειι όλους μαζί, αναφέροντας ότι “σ’ αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε μαζί μας! Σας ευχαριστώ και πάλι για τη δυναμική σας παρουσία! Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη! Με ήθος και αξιοπρέπεια. Έχουμε τέτοια δυναμική που τίποτα δε μπορεί να την ανατρέψει”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την εκδήλωση ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τον Μάνο Μαλαξιανάκη. 





Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook