Σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκε, μέσω Πολεμικής Αεροπορίας, και νοσηλεύεται στην Εντατική του «Αττικού» Νοσοκομείου 35χρονος Βρετανός, έπειτα από τον ξυλοδαρμό του χθες βράδυ στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά Ζακύνθου, από δύο ομοεθνείς του.

Οι δράστες, 22χρονος και 25χρονος, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς της τοπικής Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης διαπληκτίστηκαν με τον 35χρονο και του προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι. 

Κατά πληροφορίες, το θύμα διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της περιοχής, όπου ήταν θαμώνες και οι άλλοι δύο Βρετανοί. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άντρες κινήθηκαν απειλητικά προς τον 35χρονο, άρχισαν να το σπρώχνουν και μετά βγήκαν εκτός μαγαζιού. Ο ένας εκ των δύο δραστών έδωσε μια γροθιά στο θύμα, το οποίο κατά την πτώση του χτύπησε την πίσω πλευρά του κεφαλιού του στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στην συνέχεια, οι δύο νεαροί έφυγαν από τον χώρο, ωστόσο περαστικός είχε καταγράψει σε βίντεο το περιστατικό και το παρέδωσε στην αστυνομία, που μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δράστεςς.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και βρισκόταν μαζί με την παρέα του στη Ζάκυνθο, καθώς την Κυριακή είναι προγραμματισμένος εκεί ο γάμος φίλου του.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook