Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης “Ανταρσία στα Χανιά” την Παρασκευή 24/5 στην Πλατεία της Σπλάντζιας κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Ακολούθησε κρητικό γλέντι. 

Ήταν μια περίοδος όπου από την πλευρά μας αναδείξαμε τα προβλήματα και τα ζητήματα που απασχολούν την εργατική τάξη και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα  κόντρα στην απάθεια και στις λογικές διαχείρισης της φτώχειας μας μέσα από ένα ιλουστρασιόν πλαίσιο χωρίς πολιτικές αιχμές όπως έκαναν οι δημοτικές παρατάξεις που στήριξαν κάθε αντεργατική πολιτική τα προηγούμενα χρόνια. 

Προηγήθηκε ένας σύντομος χαιρετισμός του Σεραφείμ Ρίζου, υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της “Ανταρσία στα Χανιά”, που ανέδειξε τα βασικότερα σημεία της παρέμβασης μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Στη συνέχεια ακολούθησε κρητικό γλέντι με τους Λευτέρη Παναγιωτάκη (βιολί), Κυριάκο Μπερτάκης (λαούτο) και Μανώλη Περβολαράκη (λαούτο), τους οποίους ευχαριστούμε για την συμμετοχή. 

Η συμμετοχή και η στήριξη στην εκδήλωση και το γλέντι φίλων, μελών και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της “Ανταρσία στα Χανιά” ήταν ιδιαίτερα εμπνευστική δίνοντας δύναμη για την εκλογική μάχη της Κυριακής και κυρίως για τη συνέχεια. 

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι στην τριπλή εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου στηρίζουμε και ψηφίζουμε “Ανταρσία στα Χανιά” για τον Δήμο Χανίων, την παράταξη “Ανυπότακτη Κρήτη” στην περιφέρεια Κρήτης με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Πιαγκαλάκη και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Ευρωεκλογές ώστε να απλωθεί παντού το μήνυμα της εργατικής ανυπακοής σε όσους θέλουν τις ζωές μας παιγνίδι και εμπόρευμα στα χέρια των καπιταλιστών και των κερδοσκόπων. Ενάντια στην Ευρώπη του πολέμου και του ρατσισμού.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook