Χαλαρές στιγμές, όπως συνηθίζεται μετά τον προεκλογικό αγώνα και πριν ανοίξουν οι κάλπες, πέρασαν οι πολιτικοί αρχηγοί, σε ταβέρνες και ουζερί της Αττικής, παραθέτοντας γεύμα σε στενούς συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Σε ουζερί στο Κερατσίνι, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που παραδοσιακά, παραμονές εκλογών, γευματίζει με τους συντάκτες που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν τοπικοί φορείς, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του προσέφερε ένα δώρο με νομίσματα από το 1926.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε στους πολιτικούς συντάκτες τις εντυπώσεις του από την προεκλογική του εκστρατεία.

«Τώρα μιλάει ο λαός, όχι εμείς» είπε ο Μητσοτάκης σε χαλαρή συνάντηση με δημοσιογράφους στο Παγκράτι

Ήρεμος και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τραπέζι που έκανε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ σε στέκι στην πλατεία Προσκόπων το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μίλησε για προβλέψεις εν όψει της εκλογικής μάχης τονίζοντας πως «τώρα μιλάει ο λαός , όχι εμείς…»

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως το βράδυ των εκλογών θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα αποκάλυψε πως σήμερα το βράδυ θα το περάσει με την οικογένεια του. Άλλωστε όπως σημείωσε η οικογένεια του, του έχει λείψει με τις συνεχόμενες περιοδείες.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ ήταν μαζί όλο το γαλάζιο επικοινωνιακό επιτελείο. Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής γραφείου τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η εκπρόσωπος τύπου Σοφία Ζαχαράκη , η αναπληρώτρια του γραφείου τύπου Κύρα Κάπη, ο υπεύθυνος για τα διεθνή μέσα Αργύρης Παπαστάθης και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Μαστρογεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάκης Θεοδωρικάκος αν και ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα αρνήθηκε να μιλήσει για αριθμούς των δημοσκοπήσεων αλλά χαμογελούσε συνεχώς αν αυτό λέει κάτι.

Σε ταβερνάκι της Καισαριανής η Φώφη Γεννηματά με συνεργάτες και δημοσιογράφους

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε η Φώφη Γεννηματά, σε μαγαζί στην Καισαριανή.

Η κ. Γεννηματά περπάτησε στη γειτονιά και συνομίλησε με κόσμο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για την κατάληψη της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ταβερνάκι είναι το ίδιο στο οποίο είχε γίνει η συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες πριν από την εκλογική νίκη του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.

 
Στο Περιστέρι ο Κουτσούμπας για επίσκεψη στο περίπτερο του ΚΚΕ και χαλαρό γεύμα

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Σιδέρης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Παπαδάκης, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Στη συνέχεια ο γγ του ΚΚΕ παρακάθισε στο καθιερωμένο, πριν την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

 
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι: Γ. Πρωτούλης, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Ν. Σοφιανός, υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας, Δ. Μανωλάκου, υποψήφια για τον Δήμο Πειραιά, οι δήμαρχοι και εκ νέου υποψήφιοι, Η. Σταμέλος, Καισαριανής, Β. Σίμος, Πετρούπολης, Μ. Σελέκος, Χαϊδαρίου, Λ. Καρατζά, υποψήφια για τον Δήμο Χαλανδρίου.

Επίσης οι: Γ. Βέη, Ε. Γερασιμίδου, Ε. Ράντου, Κ. Καζάκος, Γ. Κιμούλης, Σ. Δρογώσης, Π. Ορκόπουλος, Δ. Τζουμάκης, Γ. Μαργαρίτης.

Η βόλτα του Σταύρου Θεοδωράκη στις γειτονιές της Αθήνας

Το Σάββατο -μια μέρα πριν τις ευρωεκλογές- ο Σταύρος Θεοδωράκης συνέχισε τη βόλτα του στις γειτονιές της πόλης. Χαλάνδρι, Κηφισιά, Παγκράτι, Κολωνάκι, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πετράλωνα, Θησείο, Αγία Βαρβάρα. Από την καρδιά της Αθήνας δηλαδή για την καρδιά της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook