Κάλεσμα στους δημότες να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν τους καλύτερους, αυτούς που μπορούν, ξέρουν και θέλουν να πάνε τα Χανιά μπροστά

Στο 6ο Γυμνάσιο Αμπεριάς προσήλθε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Άρης Παπαδογιάννης, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο επικεφαλής της κίνησης “Η Απάντηση τα Χανιά μας”, σε δήλωσή του αναφέρθηκε στην προεκλογική περίοδο που προηγήθηκε επισημαίνοντας οτι ο προεκλογικός αγώνας διεξήχθη σε πολιτισμένο κλίμα, γεγονός που δείχνει οτι τα Χανιά έχουν σημειώσει πρόοδο σε θέματα πολιτικού πολιτισμού.

Αναφερθείς στις εκλογές αυτές καθ’αυτές ο κ. Παπαδογιάννης κάλεσε τους  πολίτες να συμμετέχουν στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία και να ψηφίσουν τους καλύτερους που μπορούν και θέλουν να οδηγήσουν τα Χανιά μπροστά.

Ο κ. Παπαδογιάννης αναλυτικά σημείωσε:

“Θα ήθελα καταρχήν να δηλώσω τη χαρά μου γιατί όλοι εμείς οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί μας συμβάλλαμε στο να γίνει ένας πολύ σημαντικός, πολιτισμένος, προεκλογικός αγώνας και περίοδος που πιστεύω οτι κάναμε ένα βήμα μπροστά σε θέματα πολιτικου πολιτισμού. Σήμερα είναι η μέρα που οι πολίτες επιλέγουν. Σήμερα οι πολίτες θα επιλέξουν εκείνους που θεωρούν οτι είναι ικανοί, οτι μπορούν να κάνουν ένα βημα μπροστά και να προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον δήμο στην επόμενη ημέρα και στον δημο. Καλώ όλους τους πολίτες σε αυτήν την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία να ανταποκριθούν και να ψηφίσουν τους καλύτερους, που μπορούν, ξέρουν και θέλουν να πάνε τα Χανιά μπροστά”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook