Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Γρ.Αρχοντάκη με βλέμμα και στη δεύτερη εβδομάδα των εκλογών

Την πεποιήθηση οτι οι πολίτες θα αποφασίσουν με αμιγώς ποιοτικά κριτήρια και με βάση τον προγραμματικό λόγο των υποψηφίων που εκφράστηκε δημόσια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο κ. Αρχοντάκης, από το 15ο δημοτικό σχολείο στον Άγιο Ιωάννη, όπου ψήφισε στάθηκε ιδιαίτερα στο ήπιο προεκλογικό κλίμα μέσα στο οποίο κινήθηκε ο αγώνας των υποψηφίων, προσθέτοντας οτι ελπίζει η δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών να κινηθεί στον ίδιο τόνο.

“Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση μιας μακράς προεκλογικής περιόδου. Θα έλεγα οτι σε μεγάλο βαθμό μιας καλής προεκλογικής περιόδου όπου δεν είχαμε υπερβολές, δεν είχαμε πολεμικές και σε κάθε περίπτωση όλοι οι συνδυασμοί και οι επικεφαλής είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν προγραμματικό λόγο από τα ΜΜΕ αλλά και τα social media. Θέλω να πιστεύω οτι η ποιότητα που υπήρξε αυτήν την περιοδο στον δημόσιο διάλογο μεταφέρθηκε και στους πολίτες που θα αποφασίσουν με αμιγώς ποιοτικά κριτήρια, με βάση τον προγραμματικό λόγο που άκουσαν από τους υποψήφιους και με αυτά τα κριτήρια θα αποφασίσουν σήμερα. Έχουμε και την επόμενη Κυριακή  και θέλω να πιστεύω οτι και αυτή η εβδομάδα θα κινηθεί με την ίδια ηρεμία και ποιότητα που κινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες”, σημείωσε ο κ. Αρχοντάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook