Στο 5ο δημοτικό σχολείο Νέας Χώρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Σεραφείμ Ρίζος, υποψήφιος δήμαρχος Χανίων με την παράταξη “Ανταρσία στα Χανιά”.

Ο κ .Ρίζος σε δήλωσή του στο Flashnews.gr κάλεσε τον κόσμο με την ψήφο του να ενισχύσει την δημοτική παράταξη ώστε να ισχυροποιηθεί και να “παλέψει” για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. 

“Η αντικαπιταλιστική αριστερά σήμερα δίνει την μάχη με αισιοδοξία και δύναμη, τη μάχη των δημοτικών, περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών. Παλεύουμε για ένα κόσμο χωρίς πολέμους, χωρίς ρατσισμό, χωρίς φτώχεια, χωρίς σεξισμό και φασισμό. Για να μπορέσουμε να δώσουμε στο επόμενο διάστημα, ευελπιστούμε για ένα καλό αποτέλεσμα να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί μέσα στα όργανα, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο,  για να μπορέσουμε στο επόμενο διάστημα να ενισχύσουμε τους αγώνες έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Για να μπορέσουμε να παλέψουμε σε ακόμα καλύτερες συνθήκες ενάντια στους δεσμούς που έχει φέρει την πλειοψηφία των εργαζομένων η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα μνημόνια και την ανατροπή των μνημονίων για να τα πάρουμε όλα πίσω ότι μας είχανε πάρει  την τελευταία δεκαετία για να παλέψουμε για την διαγραφή του χρέους, για την εθνικοποίηση των τραπεζών και την επιβολή εργατικού ελέγχου σε αυτές, για την ρίξη με τους θεσμούς της ΕΕ”, σημείωσε ο κ. Ρίζος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook