Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν ο Πλατανιάς πραγματοποιεί δοκιμές για τη στελέχωση της ομάδας Κ19 και των τμημάτων υποδομής. 

Οι δοκιμές αφορούν ποδοσφαιριστές γεννημέμους τα έτη 2002-2003-2004-2005 και υπεύθυνος για τις προπονήσεις θα είναι ο προπονητής της Κ19 και μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας, Γιώργος Κόλτζος, ενώ την εποπτεία θα έχει και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Γιάννης Τάτσης.  

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Εχοντας πλέον ολοκληρώσει μια εξαιρετική σεζόν σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα μας καλείται να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρόνια.
Στους μήνες που πέρασαν ο Πλατανιάς πορεύθηκε με την αρχή ότι στόχος όλων μας είναι η δημιουργία τμημάτων υποδομής που όχι μόνο θα είναι ανταγωνιστικά, αλλά θα αποτελέσουν τον τροφοδότη και το αύριο της πρώτης ομάδας, η οποία είχε φέτος έναν από τους πιο χαμηλούς μέσους όρους ηλικίας της κατηγορίας.

Απόδειξη της δουλειάς που έγινε φέτος στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά -που δημιουργήθηκαν και αυτά από το μηδέν- είναι η πολύ καλή παρουσία της ομάδας Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, με το ρόστερ της να αποτελείται από αρκετά παιδιά μικρότερων ηλικιών, όπως και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χανιών από την ομάδα Κ16.

Παράλληλα τόσο η Κ19, όσο και η Κ16 μπήκαν και αυτές στο «σπίτι» τους, καθώς οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, προκειμένου να υπάρχει άμεση επαφή των τμημάτων με την πρώτη ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων προσκαλεί ποδοσφαιριστές γεννημένους τις χρονιές 2002 – 2003 – 2004 και 2005 προκειμένου να δοκιμαστούν για την στελέχωση της ομάδας Κ19, καθώς και των τμημάτων υποδομής.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μάλεμε, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 με ώρα έναρξης τις 18:00.
Υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής Κ19 της ομάδας μας, Γιώργος Κόλτζος, ενώ την εποπτεία θα την έχουν ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης και ο τεχνικός διευθυντής, κ.Βασίλης Αμανατίδης.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά σε περιμένει να γίνεις μέλος της.
*Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Μάλεμε μια ώρα πριν από την έναρξη των προπονήσεων και να έχουν μαζί τους τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook