Με τα χέρια ψηλά κι ένα όπλο να τον σημαδεύει από απόσταση αναπνοής βρέθηκε ένας επίδοξος ληστής στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όταν αποφάσισε να εισβάλει σε κατάστημα και να αρπάξει τις εισπράξεις από το ταμείο της επιχείρησης.

Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο κι εν προκειμένω τον ατάραχο ταμία, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα ψυχραιμίας όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κουκουλοφόρο νεαρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός δράστης εισέβαλε στο κατάστημα και κρατώντας ανά χείρας ένα τσεκούρι, απαίτησε από τον υπάλληλο τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο επίσης νεαρός ταμίας, όμως, δεν τα έχασε κι αμέσως έβγαλε από την θήκη του, ένα πιστόλι με το οποίο σημάδεψε αμέσως τον έκπληκτο δράστη.

Ο τελευταίος, που προφανώς και δεν περίμενε την ετοιμότητα του ταμία φαίνεται να τα χάνει, ενώ στη συνέχεια παραδίδει το τσεκούρι και σηκώνει τα χέρια ψηλά, ενώ ο υπάλληλος ενημερώνει τις αρχές μέσω τηλεφώνου.

Στη συνέχεια ο επίδοξος ληστής εκφράζει την απελπισία του, πιάνοντας το πρόσωπό του, πριν τελικά αποφασίσει να πάρει τον ντροπιαστικό δρόμο της άτακτης φυγής, για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που θα κατέφθαναν από λεπτό σε λεπτό.

Μάλιστα, όλο το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, με την εικόνα του ληστή – «λαγού» να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook