Η πρώτη δήλωση του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα για την ήττα στις δημοτικές εκλογές

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα που τον δείχνουν εκτός του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών για το δήμο Χανίων, ο νυν δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας σε δήλωσή του συγχαίρει τους δύο πρώτους της σημερινής αναμέτρησης ενώ διαβεβαιώνει οτι η παράταξή του θα σταθεί δίπλα σε κάθε ενέργιεα της επόμενης δημοτικής αρχής που θα αξιοποιήσει την αναπτυξιακή “προίκα” που η δική του θητεία άφησε στο δήμο Χανίων.

Ο κ. Βάμβουκας, σε προσωπικό τόνο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά που στάθηκαν δίπλα του σε κάθε στιγμή της θητείας του αλλά και στην προεκλογική περίοδο, ενώ ευχαριστίες απευθύνει στους υποψηφίους, τους συνεργάτες και εθελοντές που έδωσαν μαζί μάχη για το δήμο Χανίων.

Ολόκληρη η δήλωση του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα έχει ως εξής:

Οι πολίτες των Χανίων αποφάσισαν. Η ετυμηγορία τους είναι απόλυτα σεβαστή.

Αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου στην κορύφωση της κρίσης και καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό  έργο, ανθρωποκεντρικό και συνάμα αναπτυξιακό. Δεν αφήσαμε τους συμπολίτες μας μόνους απέναντι στην οικονομική κρίση,  αναλάβαμε το βάρος που το κράτος δεν μπόρεσε να σηκώσει.

Την ίδια στιγμή, σχεδιάζοντας με μακρόπνοη προοπτική και διασφαλίζοντας ήδη τους πόρους, αφήνουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη, «προίκα» στις επόμενες Δημοτικές Αρχές. Αυτή η «προίκα» είναι η μεγάλη ευκαιρία των Χανίων για τις επόμενες δεκαετίες και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια του Δήμου Χανίων. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ενέργεια και δράση που θα συντελεί σε αυτόν τον σκοπό, χωρίς δεύτερες σκέψεις και τακτικισμούς.

Δίνω, λοιπόν, τα συγχαρητήριά μου στους δύο πρώτους της σημερινής αναμέτρησης και τους εύχομαι να οδηγηθούν στην τελική ετυμηγορία των Χανιωτών σε ένα πλαίσιο πολιτισμένου αγώνα, όπως αυτόν που δώσαμε έως σήμερα όλοι μαζί. Ευχαριστώ τους συμπολίτες  μας που μας  στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, καθώς και τους συνεργάτες και εθελοντές μας.  Δώσαμε μαζί ένα δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα, δεν προδώσαμε το ήθος και τις αρχές μας που κρατήσαμε ατόφιες καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας. 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την σύζυγό μου Λία, τα δύο παιδιά μου Αθηνά και Δημήτρη και όλη την  οικογένειά μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε στιγμή της  θητείας και της προεκλογικής περιόδου. 

Ως «Δήμος Ενεργών Πολιτών» παραμένουμε ενεργοί και παρόντες στην επόμενη μέρα του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook