Την επανεκλογή του στο δημαρχιακό θώκο από την πρώτη Κυριακή εξασφαλίζει ο νυν δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης – Δήλωση του ανθυποψηφίου του Μανώλη Ντουντουλάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Την ανανέωση της θητείας του από την πρώτη Κυριακή των εκλογών εξασφάλισε ο νυν δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ανθυποψήφιό του, Μανώλη Ντουντουλάκη και στην τρίτη τον Δημήτρη Ανθούση.

Ο κ. Μαλανδράκης στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Αυτή η νίκη είναι μια νίκη όχι του δημάρχου Πλατανιά αλλά των δημοτών γιατί όταν οι πολίτες επιβραβεύουν την ομάδα των υποψηφίων συμβούλων, παλιών και νέων, τους ανθρώπους στα τοπικά συμβουλια, τότε δεν είναι νίκη του ενός.”

Τα συγχαρητήριά του προς τον δήμαρχο Πλατανιά, εξέφρασε και ο ανθυποψήφιος του κ. Μαλανδράκη, Μανώλης Ντουντουλάκης, δηλώνοντας:

«Οι δημότες του Πλατανιά σήμερα αποφάσισαν. Αποφάσισαν και έκριναν με την ψήφο τους ότι είναι ικανοποιημένοι από τα πεπραγμένα στο δήμο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα που δώσαμε. Ένα αγώνα τίμιο και  καθαρό.  Θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτή τη μάχη που δώσαμε μαζί, όπως κι εγώ αισθάνομαι υπερήφανος για αυτούς. Οι δημότες μίλησαν και  σεβόμαστε την απόφασή τους. Ελπίζω και εύχομαι να πήραν την σωστή απόφαση. Συγχαρητήρια στον κ.Μαλανδράκη». αναφέρει ο  κ. Ντουντουλάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook