Μεγάλα ντέρμπι έπονται στους Δήμους Χερσονήσου, Μινώα - Πεδιάδος και Φαιστού

Στον Δήμο Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και Γιάννης Μαστοράκης θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο μετά και τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής. Οι δυο τους θα "κονταροχτυπηθούν" την επόμενη Κυριακή καθώς πάνε στις επαναληπτικές εκλογές και ενώ έχουν διαφορά... μισής μονάδας με τον Γιάννη Σέγκο να προηγείται με βραχεία κεφαλή με ποσοστό 39,74% και το νυν Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη να ακολουθεί με 38,59%.

Οι δύο δήμοι της Μεσσαράς επίσης θα κριθούν την επόμενη Κυριακή. Στον Δήμο Φαιστού θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Γιάννη Νικολακάκη ενώ θα ξεκαθαρίσει μέχρι τέλους το ποιος από τους Γρηγόρη Νικολιδάκη και Γιάννη Μαθιουδάκη θα τον ακολουθήσουν. 

Όσον αφορά τον Δήμο Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης και Γιάννης Σχοιναράκης πάνε στην δεύτερη Κυριακή με τον πρώτο να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 47,63% και το νυν Δήμαρχο να βρίσκεται πολύ πίσω με 25,71%.

Τέλος μεγάλο ντέρμπι είναι σε εξέλιξη, καθώς δεν θεωρείται ακόμα σίγουρο, στον Δήμο Μινώα - Πεδιάδος. Ο νυν Δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης έχει συγκεντρώσει αυτήν την στιγμή το 49,31% και ενώ βρισκόμαστε στο 59,62% της ενσωμάτωσης με δεύτερο τον Μανώλη Φραγκάκη με ποσοστό 41,69% με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά για την τελική καταμέτρηση των αποτελεσμάτων.