Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν να αγνοούν την περιοχή εκείνη του προσώπου τους, η οποία δίνει έμφαση στο βλέμμα, τραβάει την προσοχή των άλλων στα μάτια και τους χαρίζει απίστευτη λάμψη.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα φρύδια!

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου, αφού τις περισσότερες φορές το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό και φωτεινό, χαρίζοντάς του λάμψη, βλέμμα που μαγνητίζει, ακόμη και ορατό αποτέλεσμα λίφτινγκ.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε όμορφα, φυσικά φρύδια που μπορούν να κάνουν μια δραστική διαφορά στην εμφάνισή σας.

1. Τραβήξτε τις περιττές τρίχες με τσιμπιδάκι

Αν βγάζετε ήδη τα φρύδια σας με τσιμπιδάκι, έχετε κατά νου ότι δε χρειάζεται να τα αραιώνετε. Αν πάλι δε συμπαθείτε το τσιμπιδάκι, να ξέρετε ότι αυτή η μέθοδος αποτελεί τον πιο ανώδυνο και εύκολο τρόπο να τραβήξετε τα φρύδια σας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών.
Με τη συνεχή πρακτική σίγουρα μπορείτε να τελειοποιήσετε τη διαδικασία ώστε να μη χρειάζεται να πληρώνετε σε κέντρα αισθητικής για αυτό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το κανονικό πάχος του φρυδιού σύμφωνα με το σχήμα και το ύψος του οστού σας.

2. Κοντύνετε τις τρίχες με ψαλιδάκι

Βρέξτε με λίγο νερό τα φρύδια σας και χτενίστε τα προς τα πάνω. Με προσεχτικές, μικρές κινήσεις κόψτε οριζόντια τις πιο μακριές τρίχες.

3. Περιποιηθείτε τις τρίχες

Εφαρμόστε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο λίγο λάδι (καστορέλαιo/ ελαιόλαδο/ αμυγδαλέλαιο) κάνοντας μασάζ στα φρύδια σας. Αυτό θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο πυκνά.

4. Αναδείξτε το φυσικό σας σχήμα

Ό,τι και αν κάνετε στα φρύδια σας, πρέπει να γίνεται με γνώμονα το να δείχνουν φυσικά. Εκτός από την πυκνότητα, ένα άλλο βασικό στοιχείο σχετικά με τα φρύδια είναι το σχήμα τους. Παρατηρήστε από ποιο σημείο ξεκινούν να γίνονται πιο πυκνά και που οι τρίχες δείχνουν χωρίς νόημα. Ακόμα, προσέξτε το κόκκαλο του ματιού. Κάποιες γυναίκες έχουν εκ φύσεως πιο λεπτά σχηματισμένα φρύδια και κάποιες το αντίθετο. Μην προσπαθήσετε να το αλλάξετε αυτό, έχει να κάνει με το τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο.

5. Ζωγραφίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι.

Αν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά και απλά δεν μπορείτε να αυξήσετε το πάχος τους με φυσικό τρόπο, τότε επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών στο χρώμα των φρυδιών σας και συμπληρώστε τα κενά ανάμεσα στις τρίχες. Έπειτα, χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτουν αυτά τα μολύβια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook