Ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά με την Λαϊκή Συσπείρωση Δημήτρης Ανθούσης, εμφανώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, που οδήγησε στην ενίσχυση των δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Πλατανιά, σε ανάρτησή του στα social media, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

“Το ενισχυμένο ποσοστό της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά ” σηματοδοτεί μια νέα δυναμική που σημαίνει την διαφορά, οδηγεί σε περισσότερους εκλεγμένους σύμβουλους με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και άρα μεγαλύτερες δυνατότητες διεκδίκησης και έκφρασης των συμφερόντων των πολλών από περισσότερους”, σημειώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά ο κ. Ανθούσης αναφέρει:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δούλεψαν, συμπορεύτηκαν  μαζί μας και μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Μας έδωσαν εντολή για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση την οποία και θα κάνουμε πράξη.

Το ενισχυμένο ποσοστό της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά ” σηματοδοτεί μια νέα δυναμική που σημαίνει την διαφορά, οδηγεί σε περισσότερους εκλεγμένους σύμβουλους με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και άρα μεγαλύτερες δυνατότητες διεκδίκησης και έκφρασης των συμφερόντων των πολλών από περισσότερους. 

Θα δυναμώσει η αποκάλυψη, η πίεση, ενώ η ψήφος δεν θα αλλάξει κατεύθυνση.

Τώρα η φωνή σας ειναι πιο δυνατή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook