Ο συνδυασμός “ Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” με επικεφαλής τον Ιωάννη Μαλανδράκη και το σύνολο των  υποψήφιων  Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστούν τον κόσμο για την στήριξη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο συνδυασμός “Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” με επικεφαλής τον Ιωάννη Μαλανδράκη και το σύνολο των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αισθάνονται  την ανάγκη να ευχαριστήσουν  τους δημότες του δήμου Πλατανιά  που τους εμπιστεύτηκαν για άλλη μία φορά με μια ισχυρή, ξεκάθαρη και ενισχυμένη εντολή με  ποσοστό 64,40%, αλλά  και με αυξημένο αριθμό ψήφων  (+750),  για την επόμενη μέρα του δήμου Πλατανιά.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης, ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους άξιους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, που συμπορεύτηκαν  στη διαδρομή αυτή,  τους οποίους  και ευχαριστεί ειλικρινά για την εμπιστοσύνη τους.

Την  επόμενη μέρα στο δήμο θα ενταθούν οι προσπάθειες  για μια σειρά έργων, δράσεων και παρεμβάσεων, για  τον τόπο μας, προς όφελος του συνόλου των δημοτών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σίγουροι, ότι θα συμπορευθούμε  με το σύνολο των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, επιδιώκοντας από κοινού την μεγιστοποίηση των ωφελημάτων για τους πολίτες μας”. 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook