Πραγματοποιείται η συνέλευση της παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος” στον απόηχο του δυσμενούς αποτελέσματος των εκλογών και ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής

Στον απόηχο ενός δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος για την παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος” με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή, από την οποία η δημοτική κίνηση βγήκε αποδυναμωμένη έχοντας χάσει περίπου το 1/3 των δυνάμεων της, σε σχέση με τις εκλογές του 2014, πραγματοποιείται η συνέλευση της παράταξης, στο εκλογικό της κέντρο στην οδό Μυλωνογιάννη.

Ο κ. Σαρρής, με ανακοίνωσή του είχε προαναγγείλει το πρωί της Τρίτης, οτι η ετυμηγορία της κάλπης δρομολογεί αναπροσαρμογές στην παράταξη, οι οποίες θα συζητηθούν σημερα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης που  ξεκίνησε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης. Ταυτόχρονα σήμερα θα καθοριστεί και η στάση που  θα κρατήσει η παράταξη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, αν δηλαδή θα εκφράσει ανοιχτά στήριξη σε έναν εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων, παρακινώντας αντίστοιχα και τους ψηφοφόρους σε αντίστοιχη επιλογή στην κάλπη,  η θα τηρήσει στάση ουδετερότητας.

Η δημοτική παράταξη θα εκδώσει ανακοίνωση με τις αποφάσεις που έλαβε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook