Πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης με το “σκουφάκι” του Ολυμπιακού και πλέον υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ. Στέβη Παπαϊωάννου μίλησε για την παρουσία της στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Η Στέβη Παπαιωάννου, που εκτός από πολίστρια είναι και αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας και εντυπωσιακή γυναίκα, μίλησε στο ofierasitechnis.gr για την απόφαση της, να αγωνιστεί φέτος στον ΟΦΗ, αλλά και τα πλέι-οφ για την άνοδο στην Α1.

Για την επιλογή της να αγωνιστεί φέτος στον ΟΦΗ, η Στέβη Παπαιωάννου, ανέφερε ότι «επέλεξα τον ΟΦΗ γιατί έχει καλό σύνολο και πολύ καλές μονάδες. Εχει υποδομές, μικρά παιδιά, υπάρχει όρεξη, υπάρχει διάθεση, και πίστευα από την αρχή ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Όπως και έγινε».

Για την εντυπωσιακή πρώτη χρονιά των κοριτσιών του ΟΦΗ στην Α2, όπου ο αρχικός στόχος της παραμονής εξασφαλίστηκε, ανέφερε ότι «αρχικά μας ενδιέφερε η άνετη παραμονή και να αποφύγουμε τον όμιλο καθόδου. Αυτό έγινε σχεδόν αμέσως και από την Αθήνα, είδαμε από την πρώτη φάση, ότι μπορούμε να βρεθούμε στον όμιλο ανόδου. Κλειδώσαμε τον βασικό μας στόχο και πλέον είμαστε πιο ελεύθερες, για ότι καλύτερο».

Για το υλικό που έχει η ομάδα πόλο γυναικών του ΟΦΗ, τονίζει ότι «το βασικό είναι ότι το ευχαριστιόμαστε. Όλα τα παιχνίδια. Από τις μικρότερες αθλήτριες , μέχρι και τις μεγαλύτερες. Περνάμε καλά. Οι ομάδες χρειάζονται κατά βάση και την εμπειρία, αλλά και το ταλέντο, τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Ολο αυτό αν δέσει καλά, τα αποτελέσματα έρχονται. Χρειάζεται υπομονή και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Για το αν μπορεί να κάνει ο ΟΦΗ, την …έκπληξη στα πλέι-οφ ανέφερε ότι «είμαστε στο Φάιναλ-Φορ και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο στα πλέι-οφ, για την Α1.Να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο έρθει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook