Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αποκόρωνας η γη μας”, Παντελής Καραγιαννάκης, ξεκαθαρίζει τη στάση του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών

Στην κρίση των πολιτών που ψήφισαν τον συνδυασμό του, αφήνει ο Παντελής Καραγιαννάκης την απόφαση στήριξης ενός εκ των δυο υποψηφίων δημάρχων Αποκορώνου, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραγιαννάκης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους πολίτες που στήριξαν τον συνδυασμό του και τον τίμησαν με την ψήφο τους “χωρίς εκβιασμούς, ταξίματα και χρηματισμούς” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, τονίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και τους προτρέπει να ψηφίσουν και να αποφασίσουν ελεύθερα τον καλύτερο δήμαρχο κατά την άποψή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού “Αποκόρωνας η γη μας”, Παντελή Καραγιαννάκη:

“Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο του Αποκόρωνα που συμμετείχε στις εκλογές της 26ης Μαϊου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους 2515 συνδημότες μας που πίστεψαν στον συνδυασμό μας, που τόλμησαν την αλλαγή και ήλπισαν σε κάτι διαφορετικό. 

Είμαστε περήφανοι για τους πολίτες του Δήμου Αποκορώνου που μας τίμησαν με την ψήφο τους, χωρίς εκβιασμούς, ταξίματα και χρηματισμούς. Είναι όλοι τους άνθρωποι χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και με την επιλογή τους ανέδειξαν την διαφορετική άποψη για τον Δήμο μας και επιδοκίμασαν το άρτιο πρόγραμμά μας, τις αρχές και το όραμά μας.

Ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που μας ψήφισαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών, δεν μας επιτρέπει να αποπειραθούμε να τους κατευθύνουμε στην δεύτερη, της 2ας Ιουνίου 2019. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους και στο πολιτικό τους  κριτήριο, ώστε ελεύθερα να επιλέξουν τον καλύτερο κατά την άποψή τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook