Στο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στον Άη Γιάννη Χανίων ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του ο κ. Σημανδηράκης, λίγη ώρα μετά τις 10.00 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 19ο δημοτικό σχολείο Αγίου Ιωάννη στα Χανιά.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, ανέφερε ότι η σημερινή είναι μια μέρα αλλαγής στην οποία οι πολίτες θα αποφασίσουν να συνεχίσουμε μπροστά με νέες αντιλήψεις, όπως είπε "αφήνοντας πίσω όσα μας χωρίζουν, να συνεχίσουμε μπροστά με μια διάθεση να τα αλλάξουμε όλα για το καλό του σήμερα και του αύριο".

Δήλωσε ότι τους τελευταίους μήνες έγινε μια προσπάθεια από τον συνδυασμό του να πείσει τον κόσμο ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν αλλιώς. "Ζητάμε να έρθει ο κόσμος και με την ψήφο του να αποφασίσει ποια θα είναι η πορεία του δήμου Χανίων, να διασφαλίσει ότι την επόμενη μέρα με ένα καθαρό μήνυμα, όλοι μαζί από όποια θέση κι αν μας τάξουν οι πολίτες θα συνεργαστούμε και θα προχωρήσουμε στα ζητήματα που τόσο ανάγκη έχει ο δήμος Χανίων και οι άνθρωποί του "