Ο Μάνος Μανουσάκης μετά από μία σεζόν αποτελεί παρελθόν για το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Ο νεαρός τεχνικός λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Αττική δεν μπορεί να συνεχίσει στη χανιώτικη ομάδα, η οποία τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Μάνο Μανουσάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο τμήμα μπάσκετ.

Η συνέχιση της συνεργασίας καθίσταται αδύνατη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην περιοχή της Αττικής. Παρ’ όλα αυτά, η συνδρομή του στη φετινή επιτυχημένη χρονιά για τη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και η κατάκτηση της 4ης θέσης για τις νεάνιδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν πολύ σημαντική. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ενημερώνει πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου προπονητή και μάλιστα η στόχευση είναι αυτή να μπορέσει να είναι η καλύτερη δυνατή! Ενας προπονητής που με γνώσεις και εμπειρία θα μπορέσει να προσδώσει στην ομάδα αυτό που απαιτείται για να εκπληρωθούν οι στόχοι που τίθενται για τη νέα χρονιά.