Ο Μάνος Μανουσάκης μετά από μία σεζόν αποτελεί παρελθόν για το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Ο νεαρός τεχνικός λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Αττική δεν μπορεί να συνεχίσει στη χανιώτικη ομάδα, η οποία τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Μάνο Μανουσάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο τμήμα μπάσκετ.

Η συνέχιση της συνεργασίας καθίσταται αδύνατη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην περιοχή της Αττικής. Παρ’ όλα αυτά, η συνδρομή του στη φετινή επιτυχημένη χρονιά για τη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και η κατάκτηση της 4ης θέσης για τις νεάνιδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν πολύ σημαντική. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ενημερώνει πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου προπονητή και μάλιστα η στόχευση είναι αυτή να μπορέσει να είναι η καλύτερη δυνατή! Ενας προπονητής που με γνώσεις και εμπειρία θα μπορέσει να προσδώσει στην ομάδα αυτό που απαιτείται για να εκπληρωθούν οι στόχοι που τίθενται για τη νέα χρονιά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook