Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή… photoshop

Οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills 90210 επανενώθηκαν για τα γυρίσματα του «reboot» της θρυλικής σειράς, η οποία σημείωσε παγκόσμια επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Από τη διάσημη παρέα που κρατούσε συντροφιά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των παιδικών και εφηβικών τους χρόνων, λείπει ο Λουκ Πέρι, ο οποίος έχασε πριν από λίγους μήνες τη ζωή του από εγκεφαλικό.

Ηδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του reboot, με τον τίτλο «BH90210», το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Fox. Τώρα, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τρεις από τις πρωταγωνίστριες του Beverly Hills βρήκαν την ευκαιρία να… χαλαρώσουν και φόρεσαν τα μαγιό τους. Ο λόγος για τις Τζένι Γκαρθ, Γκαμπριέλ Κάρτερις και Τόρι Σπέλινγκ.

«Κυριακάτικο οικογενειακό δείπνο» έγραψε η 46χρονη Τόρι Σπέλινγκ, η οποία ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «ταγκάροντας» τις φίλες της, την 47χρονη Τζένι Γκαρθ και την 58χρονη Γκαμπριέλ Κάρτερις. Μάλιστα, όπως τόνισε, και οι τρεις τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Στη φωτογραφία βλέπουμε τις τρεις ηθοποιούς, με καλοκαιρινή διάθεση. Η Σπέλιννγκ φορά ένα μαύρο μπικίνι, η Κάρτερις ένα μαύρο ολόσωμο και η Γκαρθ ένα μαύρο επίσης μπικίνι με λευκές βούλες, ενώ κρατά ένα ποτήρι κρασί.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, η Τόρι Σπέλινγκ, η οποία είναι κόρη του παραγωγού της δημοφιλούς σειράς, ανέβασε κι άλλη φωτογραφία με τις συμπρωταγωνίστριές της, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή, η τηλεοπτική «Ντόνα» φορά γυαλιά ηλίου κι ένα καφέ στράπλες φόρεμα, η «Αντρεα» μια ροζ μπλούζα ενώ κρατά τον σκύλο της, και η ξανθιά «Κέλι» μία χρωματιστή μπλούζα με ρίγες.

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω στο κολέγιο μετά το λύκειο, αλλά τώρα έχω αυτές τις πανέμορφες κυρίες ως συγκατοίκους μου για το καλοκαίρι!» έγραψε η Σπέλινγκ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook