Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου

Η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ευχαριστεί και δια του Τύπου τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κισάμου κ. Γεώργιο Μυλωνάκη ως και τα μέλη του Συνδυασμού «Κίσαμος-Πρωτεύουσα Δύναμη» για την απόφαση των όπως αντί ανοίγματος  εκλογικού κέντρου, κατά την προεκλογική περίοδο, διαθέσουν τα χρήματα αυτά υπέρ των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο λειτουργεί το Αννουσάκειο Ίδρυμα και φροντίζει, περιθάλπει, καλύπτει ανάγκες εκατοντάδων αναγκεμένων συνανθρώπων μας, σε καθημερινή βάση (τρόφιμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είδη ρουχισμού, κ.α.).

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προσφέρθηκε, δια του κ. Μυλωνάκη, εκ μέρους του Συνδυασμού «Κίσαμος-Πρωτεύσα Δύναμη», το οποίο και θα στηρίξει ουσιαστικά την δομή και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τέτοιου είδους ευγενείς χειρονομίες και πράξεις φανερώνουν την κοινωνική ευαισθησία που καλούμεθα να ενστερνιστούμε όλοι μας, συμβάλλοντας έμπρακτα εις την ανακούφιση συνανθρώπων μας, οι οποίοι χρήζουν της βοήθειας και στήριξης μας.

Ευχαριστούντες τον κ. Μυλωνάκη, ευχόμεθα η Δημαρχιακή του θητεία να συμβάλλει εις την ακόμα περισσότερο στήριξη και αλληλεγγύη υπέρ όλων εκείνων που καρτερικά και υπομονετικά περιμένουν την στήριξη και αρωγή μας.