Ο Πλατανιάς προχώρησε σε διάψευση δημοσιευμάτων του Τύπου, που κάνουν λόγο για αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα. 

Οπως αναφέρει η χανιώτικη ομάδα η κενή θέσει στους τερματοφύλακες που άφησε η αποχώρηση του Βασιλειάδη θα καλυφθεί με γνώμονα τις αρχές στις οποίες έχει δημιουργηθεί από πέρσι η ομάδα. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, που θέλουν την ομάδα μας να ψάχνει απεγνωσμένα βασικό τερματοφύλακα, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, ότι κανένα τέτοια σενάριο δεν ισχύει.

Σίγουρα η θέση που έμεινε κενή από την αποχώρηση Βασιλειάδη θα καλυφθεί, με γνώμονα όμως τις αρχές πάνω στις οποίες έχει δημιουργηθεί η ομάδα από πέρυσι το καλοκαίρι. Δηλαδή με παίκτες που βρίσκονται σε ποδοσφαιρικά δημιουργική ηλικία και όχι με παίκτες που ηλικιακά απέχουν από την λογική της ομάδας μας και οι οποίοι υποτίθεται ότι μας έχουν προταθεί.

Ο Πλατανιάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του, πολύ περισσότερο δε, στον γκολκίπερ που κατέχει το ρεκόρ ανέπαφης εστίας στην κατηγορία.

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Παράλληλα επί τάπητος βρίσκεται ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν, με περιπτώσεις που αφορούν τη συμπλήρωση και ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου να εξετάζονται καθημερινά. 

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Επί τάπητος βρίσκεται για την ομάδα μας ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής σεζόν και ο οποίος δεν αφορά μόνο το ρόστερ, αλλά και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά πίσω από τις… κάμερες.

Ετσι ο τεχνικός διευθυντής, κ.Βασίλης Αμανατίδης, σε συνεργασία με τον προπονητή, κ.Γιάννη Τάτση, έχουν καθημερινές επαφές και εξετάζουν περιπτώσεις που αφορούν στη συμπλήρωση και την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου του Πλατανιά.

Παράλληλα, επειδή η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική, στόχος μας είναι να βελτιωθεί και η στήριξη προς τους παίκτες, με την ενίσχυση και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας.

Οσον αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, επαναλαμβάνουμε ότι πωλητήριο δεν έχουμε βάλει σε κανέναν παίκτη μας, όπως επίσης ουδείς ποδοσφαιριστής μας πρόκειται να χαριστεί.

Παράλληλα θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ήδη έχει γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπανικολάου, ενώ ο κ.Αμανατίδης κατέθεσε νέα πρόταση –παρά την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο- και στον Γιάννη Λουκίνα και αναμένουμε άμεσα τις απαντήσεις τους.

Τέλος, ήδη έχουμε στα χέρια μας αρκετές προτάσεις για παίκτες κυρίως από το εξωτερικό, οι οποίες και εξετάζονται, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ταξίδι του κ.Αμανατίδη στην Ιταλία.