Ξύλινες επιφάνειες, λευκοί καναπέδες και ανέσεις πολυτελούς ξενοδοχείου για τους vip

Η εντυπωσιακή όψη της νέας καμπίνας για το μικρότερο εμπορικό αεροσκάφος της Airbus, το Α220, που σχεδιάστηκε από την Lufthansa Technik, μέλος του ευρύτερου γερμανικού ομίλου αεροπορικών εταιρειών, θα μπορούσε να συναγωνιστεί τόσο σε αισθητική, όσο και σε υπηρεσίες σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων 5 αστέρων.

Οι έχοντες, λοιπόν, το αντίτιμο για να κλείσουν εισιτήριο στην πρώτη θέση, θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στους αιθέρες… που μάλλον θα τους θυμίσει ταξίδι θαλάσσης με κάποιο σούπερ χλιδάτο γιοτ.

Μια ασυνήθιστη σχεδιαστική προσέγγιση χαρακτηρίζει το άνετο και ευρύχωρο concept SkyRetreat, όπως αποκαλείται το πρότζεκτ, η οποία, ήδη, άρχισε να προκαλεί τις εντυπώσεις του ταξιδιωτικού κοινού.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες πρόκειται για ένα άνετο και ευρύχωρο διαμέρισμα- σουίτα, με ένα άκρως χαλαρωτικό δασικό μοτίβο από την μία πλευρά, όπου δεν παρατηρούνται καθόλου οι συνηθισμένες αεροπορικές θέσεις.

Αντιθέτως, λευκοί γωνιακοί καναπέδες, ανοιχτόχρωμα χαλιά, ξύλινα δάπεδα, φωτισμός Led και διακριτικές υπηρεσίες της τελευταίας τεχνολογίας όπως roll up τηλεοράσεις 4K, έξυπνες επιφάνειες αφής κ.α. στις ονειρικές παροχές της σουίτας, η  οποία αποτελείται από δύο μονά κρεβάτια με συρτάρια για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η συγκεκριμένη πολυτελής καμπίνα έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί vip επιβάτες, ενώ θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένα το Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του Yacht Show στο Μονακό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook