Γράφει Ο Παραπολιτικός

Ξεκίνησε η κούρσα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και ήδη τα επιτελεία των κομμάτων ετοιμάζουν τις λίστες των υποψηφίων, ενώ τα πρόσωπα που ήδη ξέρουν ότι θα κατέλθουν στις εκλογές, ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα για τους κ.κ. Πολάκη και Σταθάκη, ο ένας εκ των δύο να μην είναι στο ψηφοδέλτιο των Χανίων, παρόλο που και οι δύο έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι.

Με βάση τον νέο εκλογικό χάρτη της Αθήνας και με το δεδομένο ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αρκετοί δεν θα εκλεγούν, υπάρχει πιθανότητα η Κουμουνδούρου να μεταφέρει δυνατά ονόματα από την περιφέρεια, στην μάχη της Αττικής. 

Από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ ήδη έχουν ανακοινωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο τα πρώτα 4 ονόματα: Λίτσα Κουρουπάκη, Γιάννης Μαργαρώνης, Κώστας Μουντάκης και Γιώργος Πολιουδάκης.

Από την πλευρά τώρα της Νέας Δημοκρατίας κατά καιρούς έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα, που σε μία καταμέτρηση, μπορεί να έφταναν και τα 30! Βέβαια εδώ και καιρό έχει κοπάσει η ονοματολογία, καθότι είδαν μέσα στο κόμμα αλλά και τοπικά στα Χανιά, ότι η ονοματολογία τους έκανε κακό.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και με σχετικές ανακοινώσεις, αυτοί που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο είναι οι Μανούσος Βολουδάκης, Βασίλης Διγαλάκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Έλβη Στασσίνου, ο Δημήτρης Φραγκάκης και αναζητούν τον έκτο. 

Όλα όμως θα κλείσουν το αργότερο μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, αφού από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και επίσημα η κούρσα των εκλογών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook