Απιστίες, σκάνδαλα και αλαζονεία

Ο Μάικλ Γουλφ, συγγραφέας του «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» που περιγράφει την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία, και το οποίο ο Αμερικανός προσπάθησε να εμποδίσει την έκδοση, επιστρέφει με το «Πολιορκία: Ο Τραμπ δέχεται πυρά». Τώρα, ο αμερικανός πρόεδρος παρουσιάζεται σαν εθισμένος στο σεξ.

Ο συγγραφέας επικαλέιται ιστορίες, οι οποίες δεν μπορούν μεν να αποδειχθούν, αλλά τράβηξαν το ενδιαφέρον πάνω τους ούτως ή άλλως. Υποστηρίζει ότι η Νίκι Χέιλι, η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, που είχε παραιτηθεί αιφνιδιαστικά, του είχε κάνει στοματικό έρωτα και μάλιστα η σχέση τους είχε αλλάξει εντελώς αφού και εκείνη ήταν εξοργισμένη μαζί του.
 
Ακόμα, ο Γουλφ ισχυρίζεται πως ο Τραμπ είχε εμμονή με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς. Η Χικς φέρεται να ερχόταν συχνά σε δύσκολη θέση από τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ακόμα και μπροστά της ρωτούσε «ποιος π@@@ει την Χόουπ;». Η πρώην αξιωματούχος φέρεται να υπήρξε αντικείμενο του πόθου και για τον υιό Ντόναλντ Τζούνιορ, παρότι ήταν ήδη παντρεμένος.

«Σοκολάτες»
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να έχει αδυναμία στη «σοκολάτα», σύμφωνα με το βιβλίο, όπως φέρεται να αποκαλεί τις μαύρες γυναίκες. Ο συγγραφέας αναφέρει πως ο Αμερικανός πρόεδρος καυχήθηκε στον παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον ότι «κοιμάται κατά καιρούς με μαύρες ερωμένες» για να «βάζει λίγη σοκολάτα στη διατροφή του». Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τον Γουλφ, θέλησε να δείξει πως δεν είναι ρατσιστής. Στον Κάρλσον φαίνεται να είχε πως ότι «μπορεί να έχει καλύτερα μαλλιά από εκείνον, ωστόσο ο ίδιος γ@@@ει περισσότερες γυναίκες».

Ο Γουλφ σημειώνει πως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ισχυριστεί πως χρειάζεται χάπι για να ελέγξει τη στύση του. «Οχι μόνο δεν χρειάζεται Viagra, αλλά χρειάζεται χάπι για να θέσει υπό έλεγχο τη στύση του», ενώ… καυχήθηκε πως κάνει σεξ μόνο με ωραίες γυναίκες.

Απάτησε την Μελάνια Τραμπ

Ο Τραμπ φέρεται να απάτησε τη σύζυγό του μετά την ανάληψη της προεδρίας και μάλιστα να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με υπάλληλο του Λευκού Οίκου. Όταν ρωτήθηκε για τις απιστίες του συζύγου της, η κυρία Τραμπ είχε απαντήσει πως έχει σημαντικότερα πράγματα να σκεφτεί.

Σύμφωνα με τον Γουλφ, ο τραμπ είχε συμβουλεύσει τον Ρόμπερτ Κράφτ, ιδιοκτήτη των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς για το πώς να μην κατηγορηθεί για παράνομες επαφές με σεξεργάτριες.
 
Σε άλλο σημείο, σημειώνεται πως για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για πολυάριθμες σεξουαλικές επιθέσεις σε σταρ του Χόλυγουντ, είχε πει ότι είναι «ωραίος τύπος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook