Πρόκειται για τον γιατρό και γνωστό στέλεχος της ΝΔ στα Χανιά Γιάννη Κασσελάκη

Με ανακοίνωσή της την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Μανώλης Ντουντουλάκης, η παράταξη «Νέα Εποχή» στον Δήμο Πλατανιά, γνωστοποιεί την διαγραφή από την παράταξη του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Κασσελάκη με την αιτιολογία της «αντιπαραταξιακής συμπεριφοράς» και «υπόγειου πολέμου». 

Μάλιστα τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο, έστω και για τους λιγότερο από τρεις μήνες που απομένουν μέχρι την λήξη της θητείας του νυν δημοτικού συμβουλίου.

Να σημειωθεί πως ο κ.Κασσελάκης δεν ήταν εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Πλατανιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με Πρακτικό της παράταξης στις 5/6/2019 διέγραψε από τα μέλη της τον κύριο Ιωάννη Κασσελάκη, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πλατανιά.
Το προαναφερόμενο Πρακτικό πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο Πλατανιά την ίδια ημέρα.
Όπως έχει και ο ίδιος ενημερωθεί, τα μέλη του Συνδυασμού οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση μετά από την αντιπαραταξιακή συμπεριφορά και τον υπόγειο «πόλεμο» που έκανε στην παράταξη μας.
Μάλιστα του ζητήθηκε με έγγραφη επιστολή ως ορθό, δίκαιο και ηθικό να παραδώσει την έδρα του στο συνδυασμό με τον οποίον εξελέγη και οι ψηφοφόροι του οποίου τον εμπιστεύτηκαν να εκπροσωπεί τις αρχές , τις αξίες και το πρόγραμμα του.

Μετά τιμής,

Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Ο επικεφαλής
Ντουντουλάκης Μανώλης”

Το πρακτικό της απόφασης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook