Συνελήφθησαν τρία άτομα για παραβάσεις καθώς βρέθηκε κάνναβη τόσο πάνω τους, όσο και στο σπίτι τους.

Κατασχέθηκαν σχεδόν 100 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.

Η σύλληψη τους έγινε χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και συγκεκριμένα 45χρονος, 64χρονος και 38χρονη βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους την κάνναβη μαζί με τα χρήματα και την ζυγαριά ακριβείας. Τα τρία άτομα συνελήφθησαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς πραγματοποιήθηκε από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν τα τρία άτομα και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ίδιους και έρευνα στην οικία του 45χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά σχεδόν 100 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook