Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 60του γενέθλια ο ΠΟΑ στο τουρνουά που διοργάνωσε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Ατσαλένιου με την συμμετοχή του Α.Ο Χανιά και του Ρούβα.

Ο ΠΟΑ αν και τέθηκε αντιμέτωπος για 45 λεπτά με τον Α.Ο Χανιά και τον Ρούβα δηλαδή δύο ομάδες ανώτερης κατηγορίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία επικρατόντας αρχικά του Ρούβα με 2-0, και κερδίζοντας τον Α.Ο Χανιά με 1-0 . Όσο για το 45λεπτο ματς ανάμεσα στο Ρούβα και τον Α.Ο Χανιά δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1.

Πιο αναλυτικά τα ματς

ΠΟΑ – ΡΟΥΒΑΣ: 2-0

Με δύο τέρμα του Γιώργου Γιακουμάκη στο ξεκίνημα και στο τέλος των 45 λεπτών που κράτησε ο αγώνας ο ΠΟΑ επικράτησε εύκολα του Ρούβα με 2-0 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του τουρνουά.

ΠΟΑ: Συνάνης,Χαλκιαδάκης,Αραβιάκης,Πετράκης, Μαρκάκης,Βενιανάκης,Γιακουμάκης Γιώργος του Εμμ.Γιακουμάκης Πέτρος,Ανυφαντάκης,Τριχάκης, Μιχελακάκης.

Ρούβας:Χριστοδουλάκης(Τσαμάρης),Καραταράκης,Αντωνάκης,Φουκαράκης,
Σταθόγλου, Ρηγάκης,Ξημεράκης,Ιερωνυμάκης,Ανυφαντάκης,Μπριλάκης,Κοντάκης.

ΡΟΥΒΑΣ – ΑΟΧ: 1-1

Στο παιχνίδι που ακολούθησε ανάμεσα στις δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής ο Ρούβας και ο Α.Ο Χανιά στο 45λεπτο που έπαιξαν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Ρούβας στο 23′ με τον Περογαμβράκη, ο οποίος κέρδισε πέναλτι,το εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-0. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Ανωγειανάκης, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Καλομοίρη, πλάσαρε από μακριά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ρούβας: Καλομοίρης,Μπελίτσας,Περογαμβράκης,Φουκαράκης,Σταθόγλου,Κατσαμπελίδης,Ταχμαζίδης,Πλουσής (Ιερωνυμάκης),Τζιράκης, Μασαούτης, Καραγιαννίδης.

ΑΟΧ:Ευστρατίου,Μπακάκης,Μποχώνης,Κορδονούρης,Τσιμπανάκος,Αντωνόπουλος,Σεληνιωτάκης,Ανωγειανάκης,Πλουσής,Αργυρίου,Χοφτ.

ΠΟΑ – ΑΟΧ:1-0

Στον τελικό της διοργάνωσης αναμετρήθηκαν ο ΠΟΑ και ο Α.Ο Χανιά με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη και συνάμα να κατακτούν το τουρνουά επικρατώντας της ομάδας του Γ. Πετράκη με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε μόλις στο 1΄ της αναμέτρησης ο Φραγκιαδάκης για τον ΠΟΑ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με ψύχραιμο πλασέ.

ΠΟΑ:Συνάνης,Χαλκιαδάκης,Λεμπιδάκης,Γιακουμάκης Γ. του Ν, Χατζηανδρέου,Αραβιάκης, Ανυφαντάκης,Βλαστός, Γιακουμάκης Πέτρος,Φραγκιαδάκης, Συσκάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Χονδρογιάννης,Ατσαλής,Μαγάκης,Μεσοδιακάκης,Βρεττός.

ΑΟΧ: Ευστρατίου,Μπακάκης,Μποχώνης,Αργυρίου,Κορδονούρης,Σεληνιωτάκης, Πλουσής,Ανωγειανάκης, Αντωνόπουλος,Τσιμπανάκης,Ντε Χοφτ.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Καλπάκης,Βαρουξάκης,Βουρβαχάκης,Τζανάκης, Παπαδάκης,Τσαρτσίδης,Στυλιανάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook