Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι το τηλέφωνο που δεν χτυπάει από την παραγωγή του «Ολα» και τον Θέμο Αναστασιάδη, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. H Playmate 2010 Κάτια Δέδε ετοιμάζει τις βαλίτσες της αναζητώντας καλύτερη τύχη στη γειτονική Τουρκία.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα στη χώρα μας και έτσι σκέφτηκα να δουλέψω στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα έχουν μειωθεί οι δουλειές και αποφάσισα να φύγω για Τουρκία και στη συνέχεια για Μιλάνο αφού εκεί η αγορά είναι μεγαλύτερη και δίνονται περισσότερες ευκαιρίες», δήλωσε στην «Espresso» το εκρηκτικό μοντέλο.

\"\" \"\"

Η Κάτια πέρσι εμφανιζόταν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και προς το παρόν δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει ή όχι τη νέα σεζόν. Έτσι, αποφάσισε, όπως δηλώνει, να μην περιμένει πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνό της, αλλά να φροντίσει η ίδια για το μέλλον της.

Η πρώην Playmate αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πλέον αποφασιστική καμπή της ζωής της εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Όσο δύσκολο και αν είναι για την ίδια, ένα είναι το σίγουρο: θα αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό.

\"\"

Άλλωστε και στην προσωπική της ζωή τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελε. Μετά από πολύχρονη σχέση με τον κοσμικογράφο Τίτο Αντύπα χώρισαν, με την Κάτια να ρίχνει πλέον όλο το βάρος στα επαγγελματικά της.

Κατά καιρούς πολλά μοντέλα από την Ελλάδα έχουν αναζητήσει την τύχη τους στην Τουρκία, όπως η Ανδρεανή Τσάφου και η Μπέτυ Κουράκου, που συνεχώς βρίσκονται με μια βαλίτσα στο χέρι αφού ήδη είναι περιζήτητες στη γείτονα χώρα.

\"\"

\"\"

espresso.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook