Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έφτασε! Το πιο ωραίο κομμάτι του παραμυθιού τους πραγματοποιήθηκε! Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ, βίντεο και λεπτομέρειες απο τον γάμο του ζευγαριού.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα  στο μικρό εκκλησάκι  του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων, ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων αιώνια πίστη και αγάπη.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός.

Κουμπάροι ήταν  η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης..

Πανέμορφη και εκθαμβωτική η νύφη Σοφία Μαριόλα  φορούσε νυφικό του Βλάσση Χολέβα, με δαντέλα στο μπούστο, ανοιχτή πλάτη και έδινε την αίσθηση ότι γυαλίζει! Τα ξανθά μακριά μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα ενώ έβαλε ένα διακριτικό αξεσουάρ!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου  έλαμπε από χαρά στo κατάλευκο γαμπριάτικo κουστούμι  του Νίκου Αποστολόπουλου. Όπως είχε πει ο ίδιος το κουστούμι έμοιαζε με ρούχα αξιωματικού του ναυτικού αφού η τελετή έγινε δίπλα στην θάλασσα.

Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησιά περπατώντας, συνοδευόμενος απο κρητικούς καλλιτέχνες και βρακοφόρους.

Η νύφη συνοδευόταν απο Κρητικοπούλες

Φυσικά προηγήθηκε η ξεχωριστή για το ζευγάρι προετοιμασία τους.

Η εκκλησία ήταν λιτά αλλά πανέμορφα στολισμένη, ενώ Την συνολική επιμέλεια της διοργάνωσης της τελετής και των υψηλών προσκεκλημένων είχε η εταιρεία Cretan luxury services του Νίκου Τζατζάνη

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού που επισφραγίστηκε με την γαμήλια τελετή στα Χανιά φαίνεται και από τις μπομπονιέρες στις οποίες υπάρχει ένα χρυσό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, όπου αναγράφει πάνω «Στράτος και Σοφία» και την ημερομηνία του γάμου τους.

Μαζί έχει και μια φωτογραφία του ζευγαριού με την φράση «Όλα είναι ένα…».

Να σημειωθεί πως το ερωτευμένο ζευγάρι αγόρασε τις βέρες απο κοσμηματοπωλείο των Χανίων.

Βέβαια αυτό που θα συζητιέται για καιρό είναι το παραδοσιακό κρητικό γλέντι στην παραλία αμέσως μετά το γάμο! Ο Στράτος και η Βάνα Μπάρμπα θα απαγγείλουν αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» ενώ θα ξεσηκώσει τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του!

Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους  με τα κόλπα του και να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή!

Το νιόπαντρο ζευγάρι, αμέσως μετά τον γάμο του θα επιστρέψει στην Αθήνα, αφού ο Στράτος έχει γυρίσματα για το σήριαλ, αλλά από τις 20 Ιουλίου και μετά θα κάνουν ένα μεγάλο τουρ στην Ελλάδα και μετά θα φύγουν για το Λος Άντζελες! Εκεί εκτός από το μήνα του μέλιτος ο Στράτος θα ξεκινήσει και συζητήσεις για τη νέα του ταινία που ετοιμάζει!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook