Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις υποθέσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο - Χρησιμοποίησαν και τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες

Ένας 38χρονος και μια 40χρονη κατηγορούνται για κλοπές τσαντών και πορτοφολιών απο τα οποία έπαιρναν τα πάντα, ενώ δνε δίστασαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές και με τις τραπεζικές κάρτες που βρήκαν στια τσάντες.

Εξιχνιάστηκαν χθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών τσαντών-πορτοφολιών, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 38χρονος και η 40χρονο, Έλληνες και οι δύο,  κατά το χρονικό διάστημα από την 16.03.2019 έως την 16.05.2019 είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές τσαντών-πορτοφολιών σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα είχαν αφαιρέσει από τσάντες χρήματα, κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, με τις αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησαν συναλλαγές, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.