Μια μεγάλη συναυλία, με την παρουσία τριών μεγάλων ερμηνευτών που θα "σημαδέψει" το φετινό καλοκαίρι. 

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν το «κέντρο και τις συνοικίες» και συνεχίζουν τις… μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι,  δημιουργώντας  μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό».

Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού!

Ρόκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με την Φανή… και συναντούν τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

''Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα...  πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά..."

Είσοδος 14€
Προπώληση: 12€

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

Γραφεία Τουρισμού Γελασάκης
1) Χανιά, Πλατεία 1866 14
2) Σούδα, 25ης Μαρτίου 30

Βιβλιοπωλείο "Μικρό Καράβι"
3) Δασκαλογιάννη 55

4) Κιόσκι Δημοτικής Αγοράς
Από 20 Ιουνίου

Διοργάνωση: Δίκτυο Fm 91,5
Χορηγοί: Porto Veneziano Hotel, Karnagio Resto, ΥδραγωγείοANEK LINES, Blue Star Ferries
Χορηγός επικοινωνίας:Flashnews.gr, Νέα Τηλεόραση Κρήτης