Ο Αρης Σούδας πραγματοποιεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου Τακτική Γενική Συνέλευση, μέσω της οποίας θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη νέα αγωνιτική περίοδο. 

Από την ομάδα γίνεται κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Αρη ώστε να δώσουν το "παρών", να εγγραφούν μέλη και να δώσουν νέα ώθηση στην προσπάθεια που γίνεται. 

Αγωνιστικά ο Αρης προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Α' Κατηγορία, τερματίζοντας στην 3η θέση με εντυπωσιακή και αήττητη πορεία για 28 παιχνίδια (ο πρωταθλητής Πανακρωτηριακός του "έσπασε" το σερί). 

Η ανακοίνωση-πρόσκληση στη Γ.Σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση / Ανοικτή Πρόσκληση - Κάλεσμα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, και ώρα 20:00 στο Πολυκέντρο Σούδας με θέματα ημερησίας διατάξεως τα παρακάτω:

1. Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων Δ.Σ. χρήσεως 2018-2019
2. Οικονομικός Απολογισμός χρήσεως 2018-2019
3. Έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής οικονομικών πεπραγμένων χρήσεως 2018-19
4. Έγκριση Προϋπολογισμού επόμενης χρήσης 2019-20
5. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής
6. Εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών Δ.Σ. ετήσιας θητείας
7. Εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών εξελεγκτικής επιτροπής ετήσιας θητείας
8. Στόχοι σωματείου
9. Εγγραφή νέων μελών σωματείου
10. Προτάσεις - επερωτήσεις προς το Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς την αποστολή νέας πρόσκλησης.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που αγαπούν και στηρίζουν το πιο ιστορικό σωματείο της περιοχής τον Άρη Σούδας, να δώσουν το παρών και να εγγραφούν ως μέλη προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε μια νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια για την ενίσχυση και στήριξη της ομάδας μας.

Εκ του Δ.Σ.