Τα Χανιά θα φιλοξενήσουν και φέτος το τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και τον ρατσισμό”, το οποίο κάθε χρόνο γίνεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το τουρνουά διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΚΑΣ Κρήτης, με τη συνδρομή κριτών-διαιτητών και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Παρά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, το τουρνουά θα διεξαχθεί κανονικά, με τη διαφορά ότι άλλαξαν οι μέρες και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων, καθώς και ο τόπος, αφού θα φιλοξενηθεί τελικά (και φέτος) στους Αγ. Αποστόλους, το διήμερο 5-6 Ιουλίου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΣΑΚ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει πως το τουρνουά 3ΟΝ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» των Χανίων, θα γίνει κανονικά την περίοδο των εκλογών αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου και το Σάββατο 6 Ιουλίου, προκειμένου να είναι κενή η Κυριακή των εκλογών. 

Την Παρασκευή, τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00. Νωρίτερα, στις 17:30, θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ στους Αγίους Αποστόλους, ο αγώνας των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ, με τους λιλιπούτειους παίκτες των ακαδημιών. Την ίδια ώρα, το σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ, θα προσφέρει τρόφιμα, για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Το Σάββατο, οι αγώνες θα γίνουν 09:00 – 14:00 και 16:00 – 20:30. Λίγο πριν το φινάλε του τουρνουά και συγκεκριμένα στις 20:00 του Σαββάτου, θα γίνει αγώνας επίδειξης, με τους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Επίσης, άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής, αφού το πρώτο γυμνάσιο Χανίων, αποτελεί εκλογικό κέντρο και είναι αδύνατο πλέον να γίνουν αγώνες το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει και εφέτος στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του site του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook