Οι κάτοικοι υπέβαλαν έγγραφο με το αίτημά τους προς το δημοτικό συμβούλιο Χανίων

Την αντίδραση των κατοίκων της οδού Κριτοβουλίδου στον Κουμπέ Χανίων έχει προκαλέσει η απόφαση για διαπλάτυνση των πεζοδρομίων καθώς όπως αναφέρουν με έγγραφο που κατέθεσαν για το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, η περιοχή είναι κατοικήσιμη και όχι εμπορικό κέντρο και το έργο θα οδηγήσει τους κατοίκους να μην μπορούν να παρκάρουν στα σπίτια τους.

Πιο συγκεκριμένα, με έγγραφο που συνυπογράφουν δεκάδες κάτοικοι και το οποίο κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων,  ζητούν να γίνει ανακατασκευή και όχι διαπλάτυνση του πεζοδρομίου γιατί αυτό πρακτικά σημαίνει οτι δεν θα μπορούν να παρκάρουν τα οχήματά τους έξω από το σπίτι τους, σε μια περιοχή που είναι γεμάτη  από κατοικίες.

Όπως αναφέρουν στο έγγραφο τους οι κάτοικοι:

“Αίτημα των κατοίκων της περιοχής που διαμένουν στην οδό Κριτοβουλίδου είναι να μην γίνει διαπλάτυνση του πεζοδρομίου – μόνο ανακατασκευή – προκειμένου να είναι εφικτή η στάθμευση των αυτοκινήτων – τόσο των ενοίκων όσο και των πολιτών που σταθμεύουν προκειμένου να κατεβούν στο κέντρο.

Η περιοχή είναι οικήσιμη και όχι εμπορικό κέντρο και η απόφαση που έχει ληφθεί καταργεί την δυνατότητα να παρκάρουμε στο σπίτι μας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook